Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
Arlande gaat bij een ROC aan de slag met het opstellen van een Plan van Aanpak voor de procesoptimalisatie van de bekostigingsgerelateerde administratieve deelnemer processen.

Arlande gaat bij een ROC aan de slag met het opstellen van een Plan van Aanpak voor de procesoptimalisatie van de bekostigingsgerelateerde administratieve deelnemer processen. 

Het ROC is volop in beweging. De te verwachten schommelingen in studentaantallen is een belangrijke reden om structurele aanpassingen door te voeren. Door deze optimalisatie wordt het onderwijs beter ondersteund met kortere doorlooptijden en een hoger gebruikersgemak. De aanpak betreft drie sporen:

  1. procesoptimalisatie (conform de Lean filosofie);
  2. leiderschap en verandering;
  3. de stip op de horizon met de benodigde digitalisering.

Medio februari 2017 wordt het Plan van Aanpak aangeboden aan het CvB. Neem contact op met Rieks Oosting. Relatiemanager van Arlande om op de hoogte te blijven van de voortgang via roosting@arlande.nl of 06-20735755.

Achtergrond patroon
Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Rieks Oosting:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Over de auteur(s)
Rieks Oosting

Rieks denkt vanuit de markt en is account- en community manager van Arlande. Hij is gespecialiseerd in de onderwijssector van primair- tot aan wetenschappelijk onderwijs. In zijn rol is hij gericht op het verbinden van zinprikkelende vraag en gekwalificeerd aanbod.

bekijk pagina
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs