Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Portfoliomanager

rollen
Regievoering vanuit strategie. Prioriteiten stellen, lijnen bepalen, een logische rangschikking aanbrengen. Onze portfoliomanagers focussen op missie, visie en een doelgerichte roadmap. Zij hebben oog voor lange termijn resultaten en stippelen samen met directie of managementteams de te bewandelen paden uit. Met enthousiasme en ervaring brengen zij structuur in de programma- en projectenportfolio van jouw organisatie.

Verandering is van levensbelang

Hoe houd je verandering onder controle? Hoe blijft je organisatie wendbaar door de juiste programma’s en projecten? Hoe richt je een verandering in die bijdraagt aan de kwaliteit van jouw organisatie, product of dienst?

Continu innoveren, ontwikkelen en veranderen is cruciaal. Hoe groot of klein jouw organisatie ook is. Veranderingen nemen daardoor toe. In essentie, aantal, snelheid en complexiteit. Onze portfoliomanagers weten een governance in te richten die aanvullend is op én passend is binnen de structuur en lijnen van jouw organisatie. Zij hebben overzicht, kunnen besturen en faciliteren.

Technieken en methodieken zijn nuttig, maar kunnen ook contraproductief werken wanneer ze te dogmatisch of bureaucratisch zijn

Strategische begeleiding

De uitvoering van projecten is het domein van onze project- en programmamanagers. Invulling geven aan een optimale werkomgeving, omstandigheden en faciliteiten is de taak van directie en management. Onze portfoliomanagers nemen deze rol voor het processen verantwoordelijkheden graag van jou over. Directie en management kan zich zo richten op een efficiënte en effectieve manier op de benodigde besluitvorming. Zij adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling en implementatie, reiken stapsgewijs bouwstenen aan voor groei, maar zorgen ook voor draagvlak en zichtbaar resultaat.

In de praktijk draait het niet alleen om de toepassing van de juiste methodiek. Technieken en methodieken zijn nuttig, maar kunnen ook contraproductief werken wanneer ze te dogmatisch of bureaucratisch zijn - of wanneer ze niet passen bij het volwassenheidsniveau van jouw organisatie. Onze portfoliomanagers zetten daarom nooit een instrument centraal, maar focussen op de logica van de veranderstappen. En de volgorde daarvan. Tegelijkertijd houden zij rekening met de verschillende pijlers binnen jouw organisatie en onderliggende belangen.

Toe aan strategische ondersteuning op portfoliomanagement niveau?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.