Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
over arlande

Partners

Arlande is een merk van Coppa Group en heeft daarmee direct toegang tot de enorme hoeveelheid kennis en ervaring van Coppa en VFM facility experts. Arlande werkt daarnaast veelvuldig samen met Axians, iTanks, Connekt en Nieuwspoort.
arlande

Axians

Arlande en Bostec (merk van Arlande) werken veelvuldig samen met Axians (het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten). Axians geeft invulling aan de technische oplossingen en wij geven invulling aan proces en organisatie gerelateerde oplossingen. Bij de implementatie van nieuwe systemen wordt direct meegenomen wat de impact is voor de processen en organisatie en worden benodigde aanpassingen succesvol doorgevoerd. Samen zorgen we voor verbinding.

Lees meer over Axians.

iTanks

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel en dat zien wij ook. Wij verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.

Lees meer over iTanks.

Connekt

Connekt is het netwerk voor mobiliteit en logistiek waar we gezamenlijk werken aan innovatie en duurzame bereikbaarheid. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht. Ze verbindt overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Met meer dan 500 partners wereldwijd bedenken en realiseren ze oplossingen voor vraagstukken rondom mobiliteit en logistiek. Denk hierbij aan verduurzaming, digitalisering en verstedelijking.

Lees meer over Connekt.

Nieuwspoort

Het internationaal Perscentrum Nieuwspoort is dé ontmoetingsplaats voorpolitici, journalisten en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijkeorganisaties. Nieuwspoort is sinds de oprichting in 1962 nauw verweven met deTweede Kamer. Het pers- en debatcentrum staat pal voor de bescherming van hetvrije woord. In Nieuwspoort kunnen pers, politiek, overheid enbelangenbehartigers elkaar in vrijheid ontmoeten en informatie en gedachtenuitwisselen.

Lees meer over Nieuwspoort.

meer weten?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
klanten van arlande.
Klanten én resultaten waar we trots op zijn.