Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Agile Coach

rollen
Organisaties wendbaarder maken door de Agile way of working te implementeren. In co-creatie op zoek naar antwoorden op vragen van morgen. Onze Agile coaches leveren werk met impact. Zij hebben ervaring met zowel grootschalige transformatie opdrachten als in relevante Agile rollen en methodieken. De Agile principes vind je terug in iedere vezel van hun DNA. Samen realiseren we jouw doelstellingen.

Wendbaar organiseren als middelpunt

Hoe kun je wendbaarheid het beste aanjagen? Welke Agile methodiek past bij de behoefte en context van jouw klant(en)? Hoe krijg je grip op werkzaamheden en rond je taken af, voordat je iets nieuws opstart?

Agile staat gelijk aan wendbaarheid, lenig en flexibel. Het is een werkwijze die je bewust laat worden van datgene wat het meeste waarde toevoegt. Om de Agile principes, methodieken en frameworks onder de knie te krijgen helpen onze Agile coaches in de transformatie naar een andere manier van denken, organiseren én doen. Zij zetten al hun Agile kennis en ervaring in om jouw organisatie, medewerkers en teams te coachen in het vergroten van hun wendbaarheid.

Coaching on the job

Het aanjagen van een Agile transformatie vraagt om richting. Om verbinding, begeleiding en advies. Onze Agile coaches zijn doeners, klantgericht, empathisch en nemen de leiding indien nodig. Zij starten Agile teams binnen jouw organisatie op en coachen hen in de eerste fase(n). Zij stimuleren en motiveren, helpen teams en leidinggevenden om zich continu te blijven verbeteren en ontwikkelen. Ze wijzen scrummasters en product owners de weg bij het invullen van hun rol.

Onze Agile coaches zorgen voor de juiste koers. Zij weten aan de knoppen te draaien en te optimaliseren. Ze hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij jouw organisatie, vanuit de positie die zij innemen om Agile te werken. Van te voren maken ze duidelijke afspraken. Over het te bereiken resultaat en wie waar verantwoordelijk voor is. Stap voor stap werken zij vervolgens samen met jouw teams toe naar concreet resultaat.

Benieuwd wat onze Agile coaches kunnen bijdragen aan jouw wendbaarheid?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.