Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
marktsegmenten

Gezondheid

segmente

De zorg in Nederland staat onder druk. Arlande Gezondheid ondersteunt organisaties in de benodigde transitie. Wij zetten uiteraard in op digitale transformatie en procesoptimalisatie, maar staan ook voor innovatie en een systeemverandering. Om de kwaliteit van leven te vergroten moeten sommige dingen anders, sommige dingen beter en slimmer en sommige dingen helemaal niet. Arlande Gezondheid helpt jou deze keuzes te maken door aan de voorkant mee te denken, de dialoog aan te gaan met verschillende partijen en je vervolgens te helpen de benodigde verandering te realiseren.

Als organisatie in de zorg sta je voor enorme uitdagingen. Hoe je het ook wendt of keert, het ziet er naar uit dat we meer zullen moeten doen met minder mensen. Dat doet de vraag rijzen: is alles wat we doen ook echt nodig of bevorderlijk voor kwaliteit van leven? De basis op orde hebben én tegelijkertijd vernieuwen is nog nooit zo belangrijk geweest. Arlande Gezondheid staat voor de Zorg van de Toekomst. Doe je mee?

Van zorgen voor, naar zorgen dat. Van zorg verlenen, naar het bieden van ondersteuning. Van symptoombestrijding, naar het vergroten van welzijn. Soms is dat juist door minder te doen en de regie te laten daar waar hij hoort – bij de client en zijn omgeving. Dit vereist een verandering in denken en doen: een gedragsverandering.

De zorg van de toekomst; Anders, Beter en Slimmer

Anders

Doen de we de juiste dingen, of moet het anders? Op zoek naar de vraag achter de vraag. Samen kijken naar zorgpaden, handelingen, financiering en het organiseren van zorg.

Beter

Hoe kunnen we bestaande processen optimaliseren? Terug naar de kern. Met als uitgangspunten kwaliteit, beschikbaarheid, werkgeluk en lastenverlichting.

Slimmer

Hoe krijgen we digitale innovaties opgeschaald, geborgd en zorgen we voor een mindset die digitalisering omarmt? Datagestuurd, verbonden en toegankelijk voor iedereen.

Zorgorganisaties staan aan de lat van een systeemtransitie. Door een business transformatie of digitale transformatie kunnen zij zich blijvend aanpassen aan de veranderende behoefte van de cliënt en zijn omgeving. Men moet efficiënter werken – en dat zeggen we al een tijd. Kunnen we ook slimmer werken, met de toepassing van digitale middelen en robotica? Wat kunnen we allemaal digitaliseren? Of moeten sommige dingen echt helemaal anders? En hoe dan?

Daarom Arlande Gezondheid

Arlande Gezondheid omarmt deze beweging en wat nodig is om daar te komen. Wij ondersteunen organisaties met deze transitie en de ambities die hiermee gepaard gaan. Dit vereist keuzes maken, lef tonen en leiderschap. En ook onderzoek, overzicht, professionaliteit. Onze professionals helpen jou met doen wat nodig is. Zo is de Zorg van de Toekomst voor je het weet, het nieuwe normaal.

Onze strategische adviseurs ondersteunen zorginstellingen bij het nemen van de juiste beslissingen voor nu, én later. Zij weten wat deze beslissingen betekenen en hoeveel impact ze hebben voor jouw gehele organisatie. Vanuit het formuleren van de ambitie en het eerste besluit om over te gaan op actie, volgen de nieuwe vraagstukken en keuzes zich in razendsnel tempo op. 

Onze interim managers kunnen vanuit een tijdelijke positie snel schakelen, om de transformatie in goede banen te leiden op weg naar langdurig resultaat. De programma-, portfolio- en projectmanagers houden het overzicht, plaatsen de juiste mensen op de goede plek en staan garant voor een perfecte kennisoverdracht om de transitie door de gehele organisatie door te voeren. 

Arlande achtergrond
Onze cases
Onze aanpak zorgt dat jouw organisatie zo snel mogelijk verder kan. Benieuwd naar de ervaringen van hen die jou al voor zijn gegaan? Bekijk dan eens onderstaande cases en ontdek onze gezamenlijk behaalde successen.
Wil je meer weten?
Neem contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755