Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
Geboren en (nog altijd) woonachtig in de provincie Drenthe start hij zijn carrière als projectmanager bij het ministerie van Landbouw. Al gauw komt Anjo erachter dat hij hier hele mooie en interessante opdrachten kan uitvoeren, maar altijd zal blijven werken in een zogenoemd carrousel. Pas wanneer een ander vertrekt of verandert van functie, ontstaat ruimte voor zijn groei. Gevoed vanuit ambitie en een eerlijke mentaliteit gaat hij op zoek naar een omgeving die past bij zijn bestaansrecht.

Vanuit ieders authentieke karakter weet Anjo met een ander mee te bewegen en in zijn kracht te zetten. Hij staat, binnen zijn eigen visie, open voor andermans mening of ideeën. “Ik luister hoe dan ook naar ieders inzichten en verwerk dat in de mijne. Ik ben niet directief of oordelend, maar probeer wel graag iemand in beweging te krijgen op het moment dat ik iets vanuit een ander perspectief zie. Veelal doe ik dat vragend en laat ik het inzicht ontstaan waarom, maar indien nodig leg ik mijn mening en richting stelliger op tafel om resultaten te bereiken. Ik committeer mij het liefste aan het gezamenlijke doel, zodat ik een ieder kan begeleiden in zijn of haar rol. Dat helpt om dichtbij mijzelf te blijven”.

Vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook geschiedenisverhalen vind ik uitermate interessant.


Als vader van een samengesteld gezin met vier kinderen ontspant Anjo in de natuur. Al fietsend of wandelend geniet hij van de bosrijke omgeving vlakbij huis. Onderweg naar een afspraak luistert hij, wanneer zijn telefoon niet om aandacht vraagt, graag een afwisselend repertoire van podcasts of luisterboeken. “Vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook geschiedenisverhalen vind ik uitermate interessant”. Alles wat in veelvoud komt, maakt hem snel verveeld. Een Netflix serie is niet aan hem besteed. “Na een paar afleveringen komt er vanzelf een moment waarop mijn vrouw de rest alleen verder afkijkt..”, zegt hij zachtjes lachend.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs