Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
Michiel woont sinds 10 jaar in Utrecht en is pas geleden gelukkig getrouwd. Hij heeft zijn vrouw 7 jaar geleden leren kennen op de studentenvereniging. Met een bachelor Informatiekunde en een master Userexperience op zak, werkt hij sinds een jaar of 5 in IT-management.
“Ik ga te aller tijde voor de samenwerking, de consensus. Mij zie je niet snel met een gestrekt been een discussie in gaan. Ik luister naar alle belangen en weet uit te zoomen. Vanuit daar bepaal ik wat de beste keuze is”

Michiel is de oudste van vier kinderen en heeft een christelijke achtergrond. Hieruit heeft hij meegekregen dat het belangrijk is om de harmonie op te zoeken en te bewaren. Dat laat hij nog steeds terugkomen in zijn werk. Michiel: “Ik ga te aller tijde voor de samenwerking, de consensus. Mij zie je niet snel met een gestrekt been een discussie in gaan. Ik luister naar alle belangen en weet uit te zoomen. Vanuit daar bepaal ik wat de beste keuze is”.

Tegelijkertijd is Michiel bloedfanatiek en meer competitief dan hij zou willen. In sport zoals fitness en padel, maar ook wanneer hij spelletjes speelt met zijn vrienden.  Michiel: “Ik ben breed geïnteresseerd en wil weten hoe dingen in elkaar zitten. Mijn vrouw noemt mij nieuwsverslaafd en ik ben het direct met haar eens. Ik wil op de hoogte blijven en snappen wat er gebeurt”. Hij volgt belangrijke politieke debatten steevast en zou zelf later ook de landelijke politiek in willen.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid is groot. Goed doen, goede intenties hebben en werken vanuit vertrouwen. Michiel: “Dit is wat ik heb meegekregen vanuit mijn opvoeding en achtergrond. Mijn normen en waarden zijn hier gevormd. Waarom zou je een conflict opzoeken als je je ook kan richten op gezamenlijkheid?”.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs