Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Strategisch adviseur

rollen
Gedreven om ambities te realiseren, om verandering en verbetering te laten slagen. Onze strategische adviseurs beschikken natuurlijk over gedegen vakkennis. En dat is niet genoeg. Zij zijn analytisch, doelgericht en pragmatisch, maar net zo goed organisatie sensitief. Ze weten geleerde lessen, kennis, ervaring en best practices om te zetten vanuit de praktijk naar strategie. Zo kunnen zij jou ondersteunen in de taken die jij op je bord hebt. Op naar concreet resultaat!

Begeleiden op inhoud, vanuit de relatie

Hoe krijg je de juiste informatie op tafel? En nog belangrijker: hoe weet je op basis van die informatie strategische keuzes te beoordelen? Weten wat er speelt is één. Door de wensen van verschillende interne en externe stakeholders in kaart te brengen, vormen onze strategische adviseurs de kernpunten van jouw vraagstuk. Zij weten inhoud te ordenen en prioriteren, om te vormen tot een proces. Vervolgens richten zij een structuur op en onderbouwen ze de onderliggende taken.

De professionals van Arlande weten dat ze nog zo goed in de inhoud kunnen zijn; de uitdaging ligt vaak in het meenemen van de ander. We werken graag op basis van een goede werkrelatie. Dit betekent in onze ogen vanuit vertrouwen, contact en transparantie. Dit betekent dat we je niet naar de mond praten en dat we je de boodschap geven die jij nodig hebt om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Door te luisteren, écht goed te luisteren, en behoeftes te vormen op basis van antwoorden.

Organisaties beter laten draaien

Scheiden van structuur en inhoud, inzicht geven op thema’s om besluiten te kunnen nemen. Niet meer (blijven) rennen zonder visie, eerst kijken wat er moet gebeuren. Het overkoepelende stappenplan kan pas worden gevormd zodra we weten wat er speelt. De strategische adviseurs van Arlande halen deze informatie binnen jouw organisatie op. Door te luisteren, écht goed te luisteren, en behoeftes te vormen op basis van antwoorden. Met een open blik en ruime helikopterview vormen zij een helder beleid.

Onze strategische adviseurs zijn niet alleen adviseur. Zij spelen ook een rol bij de implementatie van het advies. Ze stellen een roadmap op en ontwikkelen samen met jouw medewerkers de invulling ervan. Zij verbinden een coördinerende en adviserende rol, hebben oog voor verschillende belangen en invalshoeken. Zo creëren we het beste resultaat.

Benieuwd wat een strategisch adviseur voor jouw ambitie kan betekenen?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.