Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
marktsegmenten

Industrie

segmente

Arlande en voormalig Bostec richten zich op het industriesegment. Wij richten ons op de Maakindustrie (productie van goederen), Logistiek (transport, opslag van goederen, groothandel en Retail) en Energie (productie en transport in energie en brandstoffen).

We helpen jouw organisatie om de processen te optimaliseren én te digitaliseren. Daarbij kijken we naar het samenspel tussen processen, organisatie en digitalisering. Wij zorgen voor draagvlak in de verandering, dat jij weet hoe je technologische oplossingen kunt inzetten om meer inzicht te krijgen in de primaire processen én efficiënter kan werken of hoe je kunt verduurzamen.

Wat is jouw ambitie?


1. Continue procesverbetering en data gedreven werken

Wij zijn ervan overtuigd dat processen altijd beter kunnen. Ook jouw processen. Vertel ons wat jouw bedrijfsdoelstellingen zijn en wij helpen je die doelstellingen te bereiken of zelfs overtreffen. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden voor PROCES OPTIMALISATIE (al dan niet datagedreven) of hoe je echt digitaal transformeert. Sub-optimalisaties zijn leuk, maar wij kijken met jou naar de end-to-end processen, zodat iedereen (intern, jouw leveranciers en klanten) blij wordt de doorgevoerde verbeteringen.

2. Digitalisering

Door toepassing van innovatieve technologie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf efficiënter gaat werken. DIGITALISERING van jouw processen leidt vaak tot een betere klantervaring én kostenbesparing. Dat wil je toch?  

Om te kunnen digitaliseren zullen IV (informatievoorziening) en IT in eenzelfde tempo mee moeten. Door stappen te zetten in de digitalisering van jouw bedrijf, kun je efficiënter worden, beter inspelen op de behoeften en verwachtingen van de klant en wendbaarder worden als de markt veranderd. De juiste IV is een voorwaarde om de businesskansen door middel van digitalisering te kunnen benutten. Digitalisering draait (juist niet alleen) niet om het bouwen van een app of update in jouw IT-systeem. Waar IV en IT tot voorheen intern voldoende waren ondersteund, is digitalisering inmiddels het speerpunt.

Arlande biedt hulp bij het komen tot een visie op digitalisering en een complete roadmap. We bieden inzicht en overzicht om te komen tot een plan dat past bij de strategische keuzes, budgettaire kaders en gedragen wordt door de gehele organisatie.  

Voor het opstellen van een integrale roadmap hebben we een heldere aanpak. Deze aanpak bestaat uit vier stappen: Wat (analyse), Hoe (vertalen van ambities naar prioriteiten met de benodigde organisatie), Waarom (visie en strategie) en Wanneer (roadmap en uitvoeringskracht).

3. Wendbaar zijn

Wendbaar zijn begint met wendbaar worden. Bedrijven moeten zich kunnen aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Klantwensen veranderen snel, technische ontwikkelingen gaan hard en de behoeftes van medewerkers wijzigen. Dat betekent dat de organisatie ingericht moet worden om continue te kunnen veranderen. Naast een focus op de ‘run’ ook een focus op de ‘change’. Bedrijfsprocessen moeten AGILE zijn, zodat je de bedrijfsprocessen kunt aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen kijken wij dan ook altijd naar het samenspel tussen klantbehoefte, technologische vernieuwingen en organisatie.

Daarom Arlande  

Onze PROJECTMANAGERS en VERANDERMANAGERS ondersteunen je bij implementaties en onze STRATEGISCH ADVISEURS en CONSULTANTS helpen je bij inhoudelijke vraagstukken. Daarnaast staan onze ARCHITECTEN en ANALISTEN voor je klaar als het gaat om procesverbeteringen. Wil je tijdelijke ondersteuning op jouw IT/IV afdeling? Daar heb je onze INTERIM MANAGERS!

Arlande achtergrond
Onze cases
Onze aanpak zorgt dat jouw organisatie zo snel mogelijk verder kan. Benieuwd naar de ervaringen van hen die jou al voor zijn gegaan? Bekijk dan eens onderstaande cases en ontdek onze gezamenlijk behaalde successen.
Wil je ook samenwerken?
Bel Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151