Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Bernard Steenaart

Interim manager /- directeur, Consultant, Bestuurder
06-54768233
bsteenaart@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Bernard Steenaart
"Ik ga voor een 9, of een 2!"
Het werken op de ‘snijvlakken’ van publiek-privaat, commercie en inhoud, efficiency-effectiviteit en ratio-emotie hebben mij altijd geboeid. Deze verschillende twee werelden heb ik altijd kunnen combineren; commercieel/zakelijk gericht op resultaat, en met een gevoel voor politiek maatschappelijke verhoudingen.

Heb veel energie en houd van (samen)werken onder druk. Het ondernemen zit in de genen en uit zich vooral in het zien van kansen, voornamelijk gericht op prestatieverbetering op de werkvloer. In mijn leven, en dus ook in het werk, hanteer ik, als houvast, typische ‘keukentegelwijsheden’ als ‘ik ga voor het succes, niet voor mijn gelijk’, ‘ik houd er rekening mee dat een ander ook de waarheid spreekt’, ‘ik kan wel denken dat ik het goed doe, maar een ander beoordeelt mij’ en ‘als het al tijden niet lukt, probeer eens wat anders’. En bovenal werk ik graag met plezier!

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan gerust contact op Bernard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Bernard Steenaart