Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
“Ik heb een tijdje terug mijn baan bij een marketingbureau opgezegd. Het ontbrak daar aan maatschappelijke relevantie, iets dat ik gaandeweg mijn carrière steeds belangrijker begon te vinden”. Binnen Arlande heeft hij deze relevantie wél gevonden.
“Je merkt dat mensen in het onderwijs gepassioneerd zijn over het vak. Dat enthousiasmeert mij om dat stapje extra te doen. Ik vind het leuk om mensen in beweging te krijgen door in gesprek te gaan en te luisteren. De ‘zachte kant’ spreekt mij erg aan.”

Binnen ons team heeft Jochem zijn plek al snel gevonden. Hij is betrokken bij de organisatie van (sport)uitjes en draagt graag bij aan de onderlinge verbinding. Ook over de gelijkwaardigheid binnen het Arlande team is hij erg te spreken. Een echte verbinder dus! Met name over de ski-reis die hij met Arlande maakte raakt Jochem niet uitgepraat. “Het was een heel leuk weekend, waardoor ik mijn Arlande collega’s die vaak bij de klant zitten beter heb leren kennen”.

Binnen zijn werk is persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat hij hier ook buiten de muren van Arlande en in zijn vrije tijd graag mee bezig is. Verder is Jochem sportief: hockey, padel, en zo af en toe een hardloopwedstrijd vind je geregeld terug in zijn agenda. Als het mooi weer is haalt hij zijn fiets uit de stalling. “Vijf keer per week sporten is inmiddels routine”.

Zijn levensmotto? ‘Leef je mooiste leven’! Het is dé kapstok waaronder hij alles doet. In zijn vrije tijd, op de werkvloer en zeker ook op vakantie. Je vindt hem niet gauw aan de Spaanse costa, er worden namelijk veelal verre oorden bezocht. Het aantal landen waar hij geweest is, is weerzinwekkend en past niet eens in deze rubriek. De eerst volgende reis gaat naar Nieuw Zeeland. Dan heeft hij alle continenten (behalve de zuidpool dan...) gehad.

bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs