Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Jochem Smits

Procesmanager, Projectmanager, Verandermanager
06-43840549
jsmits@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Jochem Smits
"Van A naar de Bedoeling met een helikopterview"
Uitzoomen en kijken naar het grotere plaatje door goed te luisteren. Iedereen ziet de wereld vanuit zijn eigen perspectief, deze perspectieven boven tafel krijgen en verbinden inspireert mij. Mijn enthousiasme en open houding werken vaak aanstekelijk, wat zorgt voor een fijne, resultaatgerichte werksfeer.

Ik geloof in de vaak onderbelichte zachte kant en aandacht voor procesmanagement bij het duurzaam verbeteren van organisaties. In mijn ogen kun je zonder relatie geen prestatie leveren. Ik zie en benut commerciële kansen en ben goed in het aangaan en onderhouden van relaties. Het geeft mij energie om op een speelse en humoristische manier samen met collega’s en klanten te ontdekken wat de vraag achter de vraag is.

Ik krijg energie van verandervraagstukken, door samen te kijken hoe we de volgende stap kunnen zetten met aandacht voor onderlinge samenwerking. Vanuit de gezamenlijke visie kijken wat mensen nodig hebben en tijd te nemen voor wederzijdse reflectie. Zo krijg ik behoeften inzichtelijk en houd ik tijdens het gehele proces oog voor de menselijke maat door de dialoog aan te gaan. De vertaling van gezamenlijke doelen naar praktisch uitvoerbare concrete plannen is in mijn ogen cruciaal. Dit zorgt voor een breed gedragen eindresultaat.

Hoe kan ik u helpen om van A naar de Bedoeling te bewegen?

Wil je samenwerken met Jochem?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Jochem Smits