Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
werken bij

Arlande als werkgever

werken bij
Arlande is een toegankelijke organisatie waar ruimte is voor de ideeën van iedereen. Ja, iedereen. De collega’s krijgen veel verantwoordelijkheden en de daarvoor benodigde speelruimte. We vinden het belangrijk dat iedereen een eigen stijl heeft, talenten benut en zich tegelijkertijd verbonden voelt met onze cultuur en waarden. Onze ervaringen en achtergronden zijn even divers als de schaal aan leeftijden. Daarom werken we graag in multidisciplinaire teams om zo van elkaar te leren.

Onze collega’s besteden natuurlijk het grootste deel van hun tijd bij de klant. Daarom besteden we (fysiek en digitaal) veel aandacht aan het contact met elkaar. Regelmatig organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten, borrels en natuurlijk het legendarische jaarlijkse kerstdiner.

Initiatieven worden beloond! Denk je graag mee over de strategische koers van Arlande? Of wil je bijdragen aan de marketing? Is de rol van recruiter op jouw lijf geschreven? Of wil je liever bijdragen aan inhoudelijke productontwikkeling? Dat kan. Daarnaast is er ruimte om een pro bono klus op te pakken, want betekenisvol zijn voor de maatschappij vinden wij belangrijk. Er is veel mogelijk, zolang je maar voldoende tijd overhoudt voor jezelf (en het thuisfront), want ook dat vinden we belangrijk.

Kortom, bij Arlande doe je niet alleen mooie opdrachten bij de klant. Ook intern staan we niet stil en is er veel te leren en ruimte om je te ontwikkelen.

Daarom werk je bij Arlande

Ambitie

Arlande helpt je graag bij het realiseren van je persoonlijke ambities, klein en groot. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin de mensen gemotiveerd worden hun eigen ambities en die van hun omgeving te realiseren.

Samen

Samen dingen doen, inclusief en met elkaar. Samen kijken we naar je eigen toekomst en de toekomst van Arlande. Jouw mening en ideeën dragen bij aan onze strategie. Iedereen denkt  mee en draagt bij aan het realiseren van deze toekomst.

Flexibel

Meedoen in de samenleving vraagt om flexibiliteit. Dit geldt ook voor onze mensen en dus voor Arlande. Door flexibiliteit en ondernemerschap zorgen we voor verbeteringen en ontplooien nieuwe initiatieven.

Toewijding

Arlande werkt vanuit passie. Passie voor ons vak en passie om jezelf en onze klanten continu te verbeteren. Vanuit deze passie en met toewijding werken wij aan onze resultaten waarbij  ook ruimte gemaakt wordt voor het helpen van goede doelen.
meer weten over arlande?
Neem contact op met Bernard.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233