Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
expertises

Digitale transformatie

expertises

Digitale transformatie is de dingen fundamenteel anders doen. Net zoals een business transformatie, verander je het businessmodel en staat de werking van de organisatie centraal. Waar digitalisering over (het werken met) technologie gaat, staat bij een digitale transformatie de werking van de organisatie centraal. Een ommezwaai op allerlei vlakken om duurzaam in te kunnen spelen op klant én markt. Nu en in de toekomst. Niet langer van A naar B, maar van A naar anders.

Van analyse naar gedragen fundament

Niks doen is geen optie en dat weet jij als geen ander. Maar waar te beginnen? Arlande helpt.Om verandering in digitale onderdelen te laten slagen, en voor in plaats van door jou te laten werken, is inzicht in de huidige werkwijze en situatie ons startpunt. Business en IT moeten elkaar versterken in plaats van bijten. Scenario’s ontwikkelen, architectuurkeuzes maken, business- en informatieanalyses uitvoeren. Door verschillende afdelingen te bevragen krijgen wij zicht op de begrenzingen, applicatiekeuzes, besluitvorming en regie. Geen eindeloze discussies, maar toewerken naar een concrete oplossing. Door IT, applicaties, processen, gegevens, mensen, klanten, producten én diensten met elkaar te verbinden.

Om daar te komen voeren onze professionals een scan uit, waarin jouw mogelijkheden voor digitale transformatie in kaart worden gebracht. Waarom doe je wat je doet en waar loop je tegenaan? De uitkomsten van de analyse zijn soms niet meer dan logisch en soms een spiegel die even zeer doet. Tijd voor een goed gesprek. Hoe formuleer je haalbare doelen? Hoe maak je de juiste keuzes in wat er moet gebeuren? Op basis van wat stel je prioriteiten?

"Van idee naar doen, van doen naar continuering en van continuering naar nieuw idee."

Inhoud en de neuzen dezelfde kant op

Arlande ondersteunt jouw organisatie bij de digitale transformatie. Wij maken analyses van het IT- en IV-landschap, stellen roadmaps op en formuleren het waarom, wat en hoe. We focussen op leiderschap en verbinding, structuur en besturing, mens en motivatie. Maar ook op cultuur en dynamiek, klant én markt. We zetten alles op alles om de transformatie vanuit een centrale positie aan te jagen, te beheersen en uit te voeren. Eerlijk is eerlijk: hier zijn wij hartstikke goed in.

Hoe onze professionals dat aanpakken? Door het organiseren van sturing, regie en grip, op een manier die in lijn is met de wijze waarop je dit in de toekomst voorziet. De transformatie begint vandaag - ook al duurt het even voor je bent waar je wil zijn. Een digitale transformatie gaat over het betrekken van de klant en het interpreteren van de markt om een digitale vernieuwing door te voeren.

Om grip te krijgen en te houden op het continue proces van veranderen, hebben we een unieke manier ontwikkeld om jou hierbij te ondersteunen. Op basis van de strategische uitgangspunten van jouw organisatie maken we een vertaling naar een plan en organiseren we dit. Zo maken we een vertaalslag van strategie naar uitvoering. Arlande brengt de basis op orde, zodat jouw organisatie het incasseringsvermogen heeft voor alle veranderingen die de komende jaren op je af gaan komen.

Podium pakken en samenwerken

Het leggen van dit fundament doen we samen door het realiseren van samenhang en op basis van samenwerking. Dwars door alle facetten van de organisatie. Onze professionals weten leiding te geven ten tijde van de digitale transformatie en houden het doel scherp voor ogen: dingen fundamenteel anders doen om antwoord te kunnen (blijven) geven op de klantvraag. Zij zijn in staat om snel verbinding te leggen met medewerkers en te doorgronden welke belangen er spelen. Door aandacht te hebben voor de stijl die het best past in jouw organisatie, zien zij wat er nodig is in positionering en communicatie om de business transformatie te laten slagen.

Arlande werkt graag op basis van duidelijke afspraken: wat gaan we bereiken en wie is waarvoor verantwoordelijk? Stap voor stap werken we samen naar het uiteindelijke resultaat. Van idee naar doen, van doen naar continuering en van continuering naar nieuw idee. Zo blijf je bij en behoud je voorsprong. De professionals van Arlande helpen je met de volgende zaken:

Agenderen

Een hoger level op strategisch of technologisch vlak bereiken kan alleen als iedereen meebeweegt. Met vastberadenheid en onverminderd enthousiasme nemen wij jouw team(s) stap voor stap mee in de transformatie.

Identificeren

We starten met een analyse in multidisciplinaire teams, werken scenario’s uit en stellen een transformatieplan op. Op een pragmatische wijze worden te behalen resultaten afgezet tegen de huidige situatie.

Activeren

Op basis van klant-,  business-, digitaliseringswensen zetten we een regie-, programma- of kort-cyclische Agile organisatie neer. Daarbij worden kansen, impact en vaardigheden uitgebreid besproken.

Begeleiden

Complexe trajecten voeren we stapsgewijs door. Onze aanpak is gebaseerd op een heldere besluitvorming, zodat er grip, regie, controle, prioritering en draagvlak voor de transformatie ontstaat.

Focus op het team

Samen zorgen we voor de realisatie van de digitale transformatie. Passend in de gekozen architectuur en ondersteunende infrastructuur. Zodat jij jouw ambities kunt realiseren.

Borgen

Onder aan de streep leveren we een gedragen analyse én roadmap, die ervoor zorgen dat jouw organisatie toekomstgericht vooruit kan kijken, waar mogelijk ondersteund door digitale middelen.

Digitaal transformeren met Arlande

Iedere digitale transformatie heeft een andere invalshoek. Van Cloud transformaties tot digitale strategieën, cyber security services en data gestuurd werken. Arlande heeft oog voor jouw vraagstuk en zoomt graag in op de context waarin jij opereert. Wij nemen het stuur (tijdelijk) over als het moet, maar werken graag vanuit de overtuiging dat de oplossing intern ligt. Met onze maatwerk begeleiding, pragmatische en gefundeerde aanpak wordt snel inzichtelijk waar ontwikkelpunten liggen voor jouw organisatie.

Onze kracht is een combinatie van kennis en ervaring, die wij met implementeren en verankeren. Wij werken toe naar een verhoging van klantbeleving, marktbeleving én tevredenheid. We zitten niet met ons gezicht naar de computer, maar handelen van mens tot mens. We durven vooruit te denken, staan op de vloer en zorgen dat datgene wat bedacht en ontwikkeld is, ook gedragen wordt binnen jouw organisatie.

Benieuwd hoe wij digitale vernieuwing omzetten naar resultaat?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.