Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Rieks Oosting

ACCOUNT- EN COMMUNITY MANAGER
06-20735755
roosting@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Rieks Oosting
"Kennis is macht, kennissen is krachtiger"
Sinds 1989 ben ik werkzaam in de commercie. Ik ben enthousiast, resultaatgericht en iemand die mensen bij elkaar brengt. Commercie is mijn vak; het sluiten van professionele vriendschappen is de manier waarop ik dat doe. Account Management, Business Development en bemiddeling behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Sterke focus op onderwijs. Het matchen van interim IT managers, Project managers en consultants op basis van kennis, vaardigheid, stijl en persoonlijkheid is mijn passie. Weten waar de nuances in het functieprofiel zitten; het uiteindelijke doel is de juiste professional op de juiste plek waardoor mijn opdrachtgevers binnen tijd, budget en scope veranderopdrachten daadwerkelijk implementeren en niet slechts realiseren.

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Arlande. Bij Arlande heb ik alle vrijheid om van goede interim project managers, informatiemanagers en informatie architecten de juiste te maken: de juiste professional op de juiste plek. Dat is waar het om draait en daarmee wordt resultaat geboekt.

Ik ben voor klanten een sparringpartner op het gebied van informatie architectuur, IT Interim management en project management. Voor de externe associates ben ik de community manager.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met (race) fietsen op het Friese vlakke land en op de mtb in de bergen, motorrijden op de Harley en inzet met de Lions voor goede doelen in Noord-West Friesland. De Wadden rally is daar een mooi voorbeeld van. www.lions-waddenrally.nl

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan gerust contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Rieks Oosting