Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
Dela
MARKTsegment
Zorg
blog & cases
DELA België, onderdeel van coöperatie DELA, wil zo veel mogelijk van betekenis zijn aangaande één van de moeilijkste momenten van het leven: het verlies van een dierbare. Daartoe verzekeren en verzorgen ze uitvaarten, en helpen ze bij vragen rondom overlijden. Om deze missie in een steeds veranderende wereld te vervullen, was een evolutie in het IT-landschap noodzakelijk.

Leiderschap en resultaat

Dit deed Harald niet alleen, want met een leiderschapsstijl die zich het best laat omschrijven als coachend en situationeel aansturend, gaf hij leiding aan een team van 5 -10 medewerkers en stuurde hij indirect wel 30 externen aan.

“Ik kan Harald aan iedereen aanraden als interim IT manager. Hij is de unieke mix van inhoudelijke IT kennis met sterk relatiemanagement en pragmatisme!”

Jan Strauven - CIO DELA België

Tussen juni 2022 en maart 2024 leidde Harald meerdere sleutelprojecten met succes.  Het groepsbrede financiele platform en een nieuw CRM systeem worden nu geïmplementeerd, waarmee Dela de efficiëntie, data-integratie en klantinteractie significant verbetert.

Klaar voor de toekomst

Door zijn inspanningen heeft Harald bewezen een inspirerende leider te zijn die niet alleen de IT-afdeling naar een hoger niveau tilt, maar ook een tastbare impact heeft op de hele organisatie. De projecten hebben geleid tot verbeterde operationele efficiëntie, kostenbesparing, en een verhoogde tevredenheid onder stakeholders en gebruikers, waarmee de continuïteit en groei van DELA België worden ondersteund.

“Ik heb bij DELA België een belangrijke rol mogen spelen in het vinden en implementeren van IT-oplossingen die de kernactiviteiten van DELA ondersteunen en verbeteren. Samen met mijn team heb ik de waarde van IT voor DELA gemaximaliseerd en ons IT-landschap geleidelijk aan geëvolueerd. Mijn bijdrage aan strategisch project portfolio management, samenwerking met belanghebbenden en streven naar kostenbeheer en optimalisatie dragen bij aan het succes van de digitale transformatie binnen DELA.”

Harald Schuren

Achtergrond patroon
Wil je meer weten over hoe Arlande kan helpen bij complexe vraagstukken?
Neem contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Over de auteur(s)
Harald Schuren

Enthousiaste, oprechte en gedreven organisatieverbeteraar die weet hoe verandering in beweging gezet moet en kan worden. Professioneel in zijn werk, heeft situaties en mensen snel in beeld en is lekker proactief en oplossingsgericht in het realiseren van het gewenste doel.

bekijk pagina
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Case
Gestroomlijnd huurproces zorgt voor naadloos (ver)huur van hoogwerkers
lees verder
Case
Data driven procesoptimalisatie bij DVNutrition
lees verder
Case
Vitens tijdelijk ‘blind’ tijdens firewall migratie
lees verder
Case
Moolenaar toekomstgericht door implementatie nieuw ERP
lees verder
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Zorg
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.