Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Verandermanager

rollen
Verandering is de enige constante. En dan wil je dat het liefst zo efficiënt en effectief mogelijk realiseren. Want veranderen kan iedereen, maar de kunst ligt in het ombuigen van weerstand in vertrouwen. Onze ervaren verandermanagers ondersteunen en adviseren op weg naar een veerkrachtige en slagvaardige organisatie. Ze creëren draagvlak en toekomstperspectief om verandervermogen te ontwikkelen op mens-, teams- en organisatieniveau. Arlande heeft de specialisten die dit mogelijk maken.

Verandervermogen

Is jouw organisatie ingericht om veranderingen te laten slagen? Zijn collega’s bereid en in staat ambities om te zetten in resultaat? Weet het MT haar teams te motiveren om te anticiperen op (mogelijke) ontwikkelingen, bewegingen vanuit de markt of nieuwe behoeftes?

Veranderen is intensief en vraagt om (het juiste niveau van) verandervermogen. Dit bepaalt immers het uiteindelijke succes. De verandermanagers van Arlande zijn in staat om tussen de linies te spelen en te schakelen tussen MT en haar teams. Door dicht bij beiden te staan, hen te bevragen en nauw samen te werken weten onze verandermanagers een ieder te motiveren en vroegtijdig mee te nemen in de verandering. Transparantie en het uitspreken van verwachtingen zijn daarvoor de basis. Vervolgens bouwen zij verder aan het vertrouwen op het proces en het resultaat, met behoud of indien gewenst een aanpassing van cultuur en identiteit. Op naar een gedragen resultaat.

Want hoewel een verandertraject gaat over de (her)inrichtingen van processen en taken, gaat veranderen ook over nieuw gedrag en het bestendigen van een nieuwe cultuur.

Samen groeien naar een nieuwe realiteit

Iedere veranderopdracht is maatwerk en begint met een goed gesprek. Wat is de vraag achter de vraag? Vanaf daar werken onze verandermanagers met focus en daadkracht toe naar het uiteindelijke resultaat. Zij zoeken naar winst en waarde en hebben aandacht voor de onderlinge samenhang. Het welzijn van medewerkers en de belangen van de organisatie gaan hierbij hand in hand.

Samen groeien naar een nieuwe realiteit. En ja, dat kan zeer doen. Dit betekent soms een goed gesprek over houding en gedrag en te allen tijde zorgen voor de juiste competenties op de juiste plek. Want hoewel een verandertraject gaat over de (her)inrichtingen van processen en taken, gaat veranderen ook over nieuw gedrag en het bestendigen van een nieuwe cultuur. Arlande doet het allebei. Zo blijft jouw organisatie in control én kan je meebewegen met wat er op je af komt.

Jouw verandertraject start hier.
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.