Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
Gestart in het MD programma en inmiddels op volle toeren aan de slag. Vanuit haar organiserende en structurerende kracht weet Sanne de afgelopen jaren meerdere projecten te managen. Focus aanbrengen, keuzes maken en kaders schetsen omschrijven haar werkwijze.
“Het gaat om de reis die we als mens individueel, maar zeker ook samen maken.”

Zo combineert ze haar eigen behoefte met datgene waar haar werkomgeving om vraagt. Sanne: “Organiseren zit in mijn kern. Als ik dat op een harmonieuze manier kan toepassen, komt de beste versie van mij naar boven.” De afgelopen jaren vormde Sanne steeds duidelijker haar eigen profiel en groeipad. Als teamplayer bouwt ze graag samen aan het eindresultaat en leerde ze anderen te activeren. “Het gaat om de reis die we als mens individueel, maar zeker ook samen maken. Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf uit te dagen, soms zelfs te pushen, ook al levert dat soms een situatie buiten mijn comfortzone op. Ik heb de overtuiging dat iedere situatie mij weer iets leert, dat ik daar een beter mens en de wereld ook weer een stukje beter van wordt.”

Sanne hoeft niet altijd haar gelijk te halen, maar vindt het wel belangrijk om een aspect van meerdere kanten te belichten. “Ik luister en spiegel graag, laat gerust een tegengeluid horen. Met mijn net andere blik weet ik patronen te doorbreken. Niet altijd gestuurd vanuit mijn eigen visie, juist ook door andermans gedachten bijvoorbeeld in de vorm van een artikel binnen een groep te introduceren”.

Als boekenwurm zoekt Sanne structureel naar nieuwe kennis om haar kunde te versterken. Ze vindt het prettig om keuzes te onderbouwen op theorieën en leest net zo graag ter ontspanning. Geen dag gaat voorbij zonder een opengeslagen boek. Of het nu een thriller, boek over persoonlijke ontwikkeling of ter voorbereiding voor de Rotterdamse marathon is.

Omringd door veel vrienden en familie vult Sanne haar vrije tijd. De rode draad daarbij is hardlopen geworden. Hierin vindt ze haar ontspanning en maatschappelijke betrokkenheid. Als vrijwilligerscoördinator en aankomend voorzitter van Stichting KaaienLoop laat ze haar sociale hart spreken, terwijl ze werk en privé stukje bij beetje verbindt.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs