Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
expertises

Optimaliseren bedrijfsvoering

expertises

Het belang van een goed functionerende bedrijfsvoering voor een organisatie is ontzettend groot. De basis op orde zorgt er voor dat jij je kan richten op datgene waar het echt om gaat: het primaire proces. Ook dat primaire proces hoort te staan als een huis: dat kan alleen als de bedrijfsvoering ook écht een fundament is. Controle over bedrijfsvoeringsprocessen, planning, financiën en strategische doelen zijn essentieel voor succes. Daarom is het van groot belang dat er inzicht is in de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Dit kan vanuit interne ambities of noodzakelijke verbeteringen vanuit externe signalen zoals een managementletter. Arlande helpt jou (weer) grip op de bedrijfsvoering te krijgen. Twee vliegen in een klap: de basis op orde en rust in de tent.

De basis op orde

Het beleid helder, bestuurders die weten wat er speelt. In een ideale situatie is er controle op bedrijfsvoeringsprocessen, zoals  inkoop-, contract-, en leveranciersmanagement, en worden budgetten gehaald en zijn processen geoptimaliseerd.Helaas, is dit niet altijd de realiteit. Op basis van een interne analyse of vaak ook op basis van een extern opgestelde managementletter, heb je helder gekregen wat er schort aan de huidige gang van zaken. De uitwerking van zo’n situatie is cruciaal voor de toekomst: voor jouw organisatie en voor jezelf.

Wat gaat er goed, waar liggen verbeterpunten? Welke bevindingen hebben impact en hoe kan daarop worden geacteerd? Hoe wordt dit vertaald in een plan van aanpak?De professionals van Arlande hebben een grote inhoudelijke expertise binnen de SCOPAFIJTH*-deelgebieden. Een makkelijke vertaling: dit zijn alle ondersteunende processen van een organisatie. We bieden strategisch adviseurs die die ins en outs van bedrijfsvoering kennen, maar onze interim managers en projectmanagers helpen net zo graag uitvoerend vanaf de werkvloer.

* SCOPAFIJTH staat voor Security, Communicatie, Organisatie, Personeel, Administratieve organisatie, Financiën, Informatievoorziening, Juridisch, Technologie en Huisvesting.

Rust in de tent

Hoe krijg je rust in de tent? Hoe krijg ik (meer) grip en regie?

Het begint met het creëren van overzicht, weten wat er speelt. Pas dan ben je in staat regie te nemen en bewuste keuzes te maken. Door strategie en organisatie met elkaar te verbinden kunnen beleidsplannen en -vraagstukken worden vertaald naar de operatie. Van organisatie naar medewerkers en weer terug. Dat is best een uitdaging, maar niet voor ons. De managers van Arlande vinden grip op lopende contracten en overeenkomsten. Door in gesprek te gaan, te analyseren en inzichten te delen komt er regie op de verbeteringen die nodig zijn op bijvoorbeeld IT, Facilitair, vastgoed en personeel.

“Pijnpunten verhelpen door oplossingen te ontdekken én te borgen.”

Het krijgen van rust betekent de handen uit de mouwen op basis van een plan van aanpak. We werken graag op basis van duidelijke afspraken: wat gaan we bereiken, wie is daarvoor verantwoordelijk? Stap voor stap werken we toe naar het resultaat.

Maak van bedrijfsvoering een fundament met Arlande

Arlande biedt maatwerk begeleiding binnen de bedrijfsvoering.

De professionals van Arlande bieden overzicht, een planmatige aanpak en werken toe naar oplossingen voor (lang) bestaande problemen. Wij zoeken naar de balans tussen uniformiteit, kwaliteit en uniciteit. We leveren tast- en toetsbaar resultaat, stellen slimme en praktische oplossingen altijd voorop.

Wij nemen het stuur (tijdelijk) over als het moet, maar zorgen er liever voor dat jij de mogelijkheden krijgt om het zelf te doen. We brengen de juiste balans, gaan voor ambities mét resultaat. Met een flinke dosis lef en kennis, weten wij jouw bedrijfsvoering op orde te krijgen, te begeleiden en te borgen. Op naar duurzaam resultaat, op naar een doelgerichte toekomst!

Benieuwd hoe wij jouw probleemstellingen omzetten in resultaat?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vind je misschien ook interessant
Onze aanpak zorgt dat jouw organisatie zo snel mogelijk verder kan. Benieuwd naar de ervaringen van hen die jou al voor zijn gegaan? Bekijk dan eens onderstaande cases en ontdek onze gezamenlijk behaalde successen.
No items found.