Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
marktsegmenten

Mobiliteit

segmente

Binnen de mobiliteit richten wij ons op lucht- en zeehavens, verkeer en vervoer over weg, water en rail én openbaar vervoer. Wij helpen organisaties om de doorstroming van passagiers en goederen te optimaliseren met advies- en projectmanagement op het snijvlak van proces, digitalisering en organisatie.

Wij leveren een bijdrage aan:

Ongehinderd en veilig reizen

Het bij elkaar brengen van partijen om nu en in de toekomst seamless én veilig reizen mogelijk te maken. En te voldoen aan de nieuwste (EU) wetgeving.

Efficiënt en duurzaam transport

Slimme investeringen die efficiënt én duurzaam transport mogelijk maken.

Kwalitatief hoge en betaalbare services

Een keten op basis van kwalitatief hoge én betaalbare diensten waarmee de reiziger seamless en veilig kan reizen en duurzaam transport gerealiseerd wordt.

Daarom Arlande en Bostec

In de mobiliteit helpen onze PROJECTMANAGERS je letterlijk verder met daadkrachtig projectmanagement.

Voor inhoudelijke vraagstukken en op het gebied van procesmanagement ondersteunen onze CONSULTANTS je op weg naar jouw gewenste resultaat. Ze zijn sterk in het analyseren en verbeteren van logistieke management processen, interne processen en in het achterhalen en vertalen van de klantwens naar technische oplossingen, systeemintegratie en implementatie. Onze consultants hebben een technische achtergrond en vervullen rollen in proces management, business development, tender- en productmanagement en testmanagement. Ze doorgronden de gehele keten, brengen beide kanten van opdrachtgever en opdrachtnemer in kaart en zorgen zo voor goed stakeholdermanagement.

Onze STRATEGISCHE ADVISEURS fungeren als klankboord voor onze opdrachtgevers. Met specifieke kennis van de mobiliteitsprocessen en de actuele ontwikkeling van technologieën zijn ze een waardevolle sparringpartner en ondersteunen ze de opdrachtgever de strategische doelen om te zetten naar concrete projecten. Onze ARCHITECTEN vertalen de strategische doelen naar een concreet en haalbaar ontwerp welke past in de bestaande klant systeemomgeving en voldoet aan gestelde normen en eisen, waaronder wet- en regelgeving.

Ben je op zoek naar ervaren INTERIM MANAGERS met ervaring in specialistische mobiliteitsvraagstukken? Zoek niet verder. Met meer dan 25 jaar ervaring staan we graag voor je klaar.

Arlande achtergrond
Onze cases
Onze aanpak zorgt dat jouw organisatie zo snel mogelijk verder kan. Benieuwd naar de ervaringen van hen die jou al voor zijn gegaan? Bekijk dan eens onderstaande cases en ontdek onze gezamenlijk behaalde successen.
Wil je meer weten?
Bel Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151