werken bij

Voor ZZP'ers

werken bij
Sinds de oprichting van Arlande werken we, naast ongeveer 50 vaste collega’s, samen met externe associates. Dit zijn zelfstandigen die we persoonlijk kennen en waar we ons mee verbinden. We maken gebruik van een flexibele schil omdat in onze overtuiging de klant de beste kandidaat aangeboden moet krijgen om de opdracht succesvol uit te voeren. De ene keer is dat met een Arlande medewerker, de andere keer een externe associate. Soms vraagt de opdracht speciale expertise die we zelf niet in huis hebben die een externe associate wel heeft. Met elkaar zorgen we ervoor dat we toegevoegde waarde realiseren bij onze klanten.

Wat verwachten we van jou?

Om onze opdrachtgevers goed van dienst te zijn, beschik jij over gedegen vakkennis en senioriteit binnen jouw expertisegebied. Jouw kennis en ervaring deel je daarnaast graag met de andere interne- en externe associates.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je draagt bij hoge resultaten in een maatschappelijk betrokken werkomgeving. Bij je opdrachtgever en voor haar klanten, voor de student in het onderwijs en voor de burger bij opdrachten in de overheid.
  • Vier keer per jaar “van/voor” bijeenkomsten met onze interne- en externe associates waar met elkaar in gesprek gegaan wordt over verschillende onderwerpen van het werk, in het kader van kwaliteits- en kennismanagement.
  • Bijeenkomsten van specifieke branchegroepen bestaande uit externe- en interne associates van Arlande.
  • Actieve inzet van Delivery Management. Wij hechten namelijk belang aan het leveren van goede kwaliteit. Door middel van Delivery Management nemen we jou en de opdrachtgever serieus in de kwaliteit die wordt geleverd en hebben jij en de opdrachtgever de beschikking over de brede expertise binnen Arlande.
  • De ruimte om opdrachten te doen die bij je passen, terwijl je wordt ontzorgd door onze backoffice.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Arlande! Al meer dan 20 jaar helpen wij de ambities van onze klanten om te zetten in blijvend resultaat. Dit doen wij door het managen van (digitale en agile) transformaties, het aansturen van projecten en programma’s, het begeleiden van verandertrajecten en het ad interim invullen van management posities. Daarnaast adviseren wij organisaties over informatiemanagement, procesoptimalisatie, bedrijfsvoering, agile werken en (project)besturing. Met de focus op resultaat durven onze managers tijdens het proces al verder vooruit te kijken. Want als het resultaat en de voorsprong eenmaal binnen handbereik is, is het de kunst om in de toekomst de voorsprong te behouden.

Dit werk doen wij niet alleen. Alles begint en eindigt met mensen. Kennis en vaardigheden worden bij Arlande gezien als de basis: hoe je dat inzet en welke bagage je meeneemt, vinden we belangrijk. De mensen van Arlande zorgen dat zij mét de organisatie het doel bereiken, want duurzame resultaten behaal je samen.

meer informatie over een zzp rol?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755