Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Michiel Wesseling

Projectmanager, ICT Programma- en projectmanager, PMO'er, Consultant
06-39582446
mwesseling@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Michiel Wesseling
"Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes"
In mijn werk heb ik veel ervaring op het snijvlak tussen business en ICT. Ik hou van de uitdaging en complexiteit die erbij komt kijken als het over deze onderwerpen gaat. Hier ben ik o.a. op zoek naar de beste manier hoe ik verschillende partijen bij elkaar kan brengen en hierin concreet resultaat kan leveren. Ik ben een echte verbinder.

De opdrachten benader ik met een nieuwsgierige blik en daarnaast ben ik mij bewust van de verantwoordelijkheden die hierbij horen. Dit combineer ik met een goed gevoel voor verhoudingen, verbinding en draagvlak. Samen met de klant zoeken naar een oplossing van een probleem is voor mij de essentie van het leveren van een goed resultaat. Deze manier van werken geeft mij veel energie en hier word ik enthousiast van.

Verder woon ik in het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd geniet ik erg van sporten en reizen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd en betrokken bij zowel de landelijke als lokale politiek.

Wil je samenwerken met Michiel?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Michiel Wesseling
Deze Arlandiaan heeft nog geen artikelen geschreven.