Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Anjo Grakist

Projectmanager, Interim manager, Coach, Verbinder
06-46177655
agrakist@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Anjo Grakist
"Successen liggen binnen handbereik, zorg dat je ze kan vieren"

Het beste uit mensen en organisaties halen, ook wel het potentieel benutten, daar ga ik voor. Ik doe dit door mensen te verbinden, te luisteren naar wat nodig is en te sturen op resultaten die verbonden zijn aan ambities en doelen. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat dat in een prettige werkomgeving kan gebeuren. Duidelijkheid, loyaliteit maar zeker ook humor is daarvoor essentieel.

Ik help graag bij het verwezenlijken van de ambities van organisaties. Door holistisch naar veranderingen te kijken met sterke aandacht voor de mens ben ik overtuigt dat alle gewenste resultaten mogelijk worden. Als mens maar ook als verandermanager stuur ik vanuit die visie op alle elementen die nodig zijn om een verandering door te voeren.

Met name opdrachten met hoge urgentie of vanuit crisis liggen mij goed. Ik ben rustig en stressbestendig en breng graag mijn rust in een situatie onder spanning.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fietsen en wandelen, ook het gezin is belangrijk. Als bestuursvoorzitter en bestuurslid kan ik mijn ei kwijt buiten het werkveld.

Wil je samenwerken met Anjo?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Anjo Grakist
Deze Arlandiaan heeft nog geen artikelen geschreven.