Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Kortcyclisch

rollen

In co-creatie zorgen zij ervoor dat jouw organisatie leert om te gaan met complexe vraagstukken en wendbaar wordt.

"Ze hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij jouw organisatie, vanuit de positie die zij innemen om Agile te werken."

Agile Coach

Organisaties wendbaarder maken door de Agile Way of Working te implementeren. In co-creatie op zoek naar antwoorden op vragen van morgen. Onze Agile Coaches leveren werk met impact. Zij hebben ervaring met zowel grootschalige transformatie opdrachten als in relevante Agile rollen en methodieken. De Agile principes vind je terug in iedere vezel van hun DNA. Samen realiseren we jouw doelstellingen.

Wendbaar organiseren als middelpunt
Hoe kun je wendbaarheid het beste aanjagen? Welke Agile methodiek past bij de behoefte en context van jouw klant(en)? Hoe krijg je grip op werkzaamheden en rond je taken af, voordat je iets nieuws opstart?

Agile staat gelijk aan wendbaarheid, lenig en flexibel. Het is een werkwijze die je bewust laat worden van datgene wat het meeste waarde toevoegt. Om de Agile principes, methodieken en frameworks onder de knie te krijgen helpen onze Agile Coaches in de transformatie naar een andere manier van denken, organiseren én doen. Zij zetten al hun Agile kennis en ervaring in om jouw organisatie, medewerkers en teams te coachen in het vergroten van hun wendbaarheid.

Coaching on the job
Het aanjagen van een Agile transformatie vraagt om richting. Om verbinding, begeleiding en advies. Onze Agile Coaches zijn doeners, klantgericht, empathisch en nemen de leiding indien nodig. Zij starten Agile teams binnen jouw organisatie op en coachen hen in de eerste fase(n). Zij stimuleren en motiveren, helpen teams en leidinggevenden om zich continu te blijven verbeteren en ontwikkelen. Ze wijzen ScRUM MASTERS en PRODUCT OWNERS de weg bij het invullen van hun rol.

Onze Agile Coaches zorgen voor de juiste koers. Zij weten aan de knoppen te draaien en te optimaliseren. Ze hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij jouw organisatie, vanuit de positie die zij innemen om Agile te werken. Ze coachen op teamniveau, op relaties tussen teams en op organisatieniveau. Van tevoren maken ze duidelijke afspraken. Over het te bereiken resultaat en wie waar verantwoordelijk voor is. Stap voor stap werken zij vervolgens samen met jouw teams toe naar concreet resultaat.

"Door hun heldere visie op jouw organisatie maken zij beweging mogelijk."

Agile Transformatie Lead

Impact maken vanuit een dynamische en kansrijke omgeving. Ontwikkelen door te veranderen op afdelings- én teamniveau. Onze Agile Transformatie Leads werken aan vraagstukken gericht op leiderschap, moderne managementstijlen, cultuur en gedrag. Zij begeleiden digitaliseringsprocessen, ketenoptimalisaties en veranderingen binnen organisaties. Daarnaast staan zij voor je klaar bij je digitale transformatie of business transformatie.  

Voorbereiden op de toekomst
Hoe kun je (interne) transformaties handen en voeten geven? Is het mogelijk om met oog voor mens en cultuur concrete veranderingen te laten landen? Hoe help je collega’s van verschillende afdelingen en teams met elkaar te verbinden, te bewegen richting hetzelfde doel?

Transformaties ontstaan door behoeftes, of dat nou intern of extern georiënteerd is. Door te transformeren verzeker je de toekomstbestendigheid van jouw team, afdeling of organisatie. Samen zorg je voor de juiste balans. Onze Agile Transformatie Leads begeleiden, helpen en sturen je naar de vooraf gekozen richting door de AGILE WAY OF WORKING te implementeren. Zij weten de harde en zachte kanten van een transformatie te combineren. Ze werken doelbewust, maar hebben en houden oog voor de mensen die aan de verandering bijdragen.  

Visie en grip op beweging
Door hun integrale blik op jouw organisatie en doortastendheid weten onze Agile Transformatie Leads theorie naar praktijk te vertalen. Het zijn doeners met focus op uitvoering en resultaat. Ze zijn ondernemend, flexibel, organisatiesensitief en hebben een sterke sociale intelligentie. Zij weten verandering te coördineren door samenwerking en communicatie te begeleiden. Door hun heldere visie op jouw organisatie maken zij beweging mogelijk.

Onze Agile Transformatie Leads zijn in staat snel verbindingen te leggen, leiding te geven. Ongeacht of het gaat om een kleinschalige verandering of grote transformatie. Zij hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij jouw organisatie. Van tevoren maken ze duidelijke afspraken: over het te bereiken resultaat en wie waar verantwoordelijk voor is. Stap voor stap werken ze vervolgens toe naar het uiteindelijke succes. Op naar grip én toekomstbestendigheid!

"De Product Owners maken voor de stakeholders en het Scrum Team inzichtelijk waar de meeste waarde kan worden toegevoegd."

Product Owner

Onze Product Owners helpen opdrachtgevers echt verder. Met elke sprint leveren ze stakeholders en Scrum Teams nieuwe waardevolle inzichten en definieerbare vooruitgang. Ze leveren werk met impact. Ze maken organisaties wendbaarder door de Agile way of working te implementeren en definiëren (in co-creatie) de antwoorden op vragen van morgen. De Agile principes vind je terug in iedere vezel van hun DNA.  

Agile way of working als middelpunt
Onze Product Owners buigen zich over vragen als: Hoe kun je opdrachtgevers het beste verder helpen en inspireren? Welke Agile methodiek past bij de behoefte en context van onze klant(en)? Hoe verbind je de wensen van de opdrachtgevers met de mogelijkheden van het Scrum Team?

Agile werken staat gelijk aan wendbaarheid, lenig en flexibel. Onze Product Owners helpen opdrachtgevers bij het vertalen van hun wensen naar heldere doelstellingen. Ze begeleiden stakeholders bij de Agile Way of Working en het opstellen en bewaken van een duidelijke productvisie. De Product Owners maken voor de stakeholders en het Scrum Team inzichtelijk waar de meeste waarde kan worden toegevoegd.

Onze Product Owners zijn besluitvaardig, doelgericht en de spin in het web. Ze bepalen de koers van de Agile Teams op basis van de wensen van de stakeholders. Ze zorgen ervoor dat de items op de backlog duidelijk gedefinieerd en geprioriteerd zijn om zo de beste resultaten te halen bij die dingen die de meeste waarde toevoegen. Daarnaast zijn ze sparringpartner voor de Scrum Master, stakeholders en klanten. Zo zorgen ze voor verbinding.

Onze Product Owners hebben de kennis en certificering om te zorgen voor het beste resultaat. Ze weten hoe te zorgen voor focus en te sturen op toegevoegde waarde en productiviteit. Zo zorgen ze ervoor dat de wensen van de stakeholders succesvol behaald worden.

"Ze helpen de teams om de beste resultaten te halen bij die dingen die de meeste waarde toevoegen."

Scrum Master

Onze Scrum Masters zijn verantwoordelijk voor de implementatie van de Agile Way of Working en Agile mindset. Ze begeleiden dit proces efficiënt, doelmatig en met oog voor de menselijke kant. Ze zorgen voor structuur en overzicht bij het Scrum Team, faciliteren sessies, helpen de Product Owners met managen van de product backlog en schakelen met management en andere stakeholders. Met hun coachende vaardigheden ondersteunen en begeleiden ze het team bij continue veranderingen.  

Agile way of working als uitgangspunt
Agile werken staat voor wendbaarheid, lenig en flexibel. Onze Scrum Masters spelen een facilitator-rol in de Scrum aanpak en helpen teams met handvaten voor Scrum en andere Agile methodieken. Ze motiveren de teamleden, waarborgen de effectiviteit van het team, verbeteren teamprocessen, nemen belemmeringen weg en zorgen er uiteraard voor dat er gewerkt wordt volgens de Scrum spelregels.

Onze Scrum Masters zijn pragmatisch, doelgericht en mensgericht. Zij coachen Agile teams binnen jouw organisatie in de beginselen van Scrum. Ze helpen de teams om de beste resultaten te halen bij die dingen die de meeste waarde toevoegen. Daarnaast zijn ze sparringpartner voor de PRODUCT OWNER en stakeholders. Ze zijn altijd op de hoogte van wat er speelt binnen het team en de organisatie. Zo zorgen ze voor verbinding.

Onze Scrum Masters hebben de kennis en certificering om te zorgen voor de implementatie van de Agile Way of Working. Ze weten hoe te meten en sturen op toegevoegde waarde en productiviteit. Zo zorgen ze ervoor dat doelen succesvol behaald worden.

Benieuwd naar hoe Arlande kan bijdragen aan jouw wendbaarheid?
Bel Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.