Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
In dit eerste Arlande onderwijsmagazine tref je een flink aantal artikelen aan hoe diverse onderwijs instellingen die brug hebben geslagen door praktisch aan de slag te gaan.

Arlande ondersteunt al meer dan 20 jaar onderwijsorganisaties bij het realiseren van hun ambities en het neerzetten van duurzaam resultaat. Het onderwijs is een complex speelveld van ontwikkelingen die elkaar in een rap tempo opvolgen. Het onderwijs is continu in beweging en dient zich aan te passen aan de maatschappelijke ontwikkelingen. Belangrijk is om altijd naar buiten te kijken en te leren van wat wij van andere instellingen kunnen leren en hoe wij dit kunnen integreren in onze eigen wereld. Continu bruggen slaan tussen verschillende werelden is een pré. Klinkt logisch, blijkt nog niet zo makkelijk.

Inhoud

In dit eerste Arlande onderwijsmagazine tref je een flink aantal artikelen aan hoe diverse onderwijs instellingen die brug hebben geslagen door praktisch aan de slag te gaan. Artikelen over gedragen keuzes, flexibilisering & modularisering, onderwijs logistiek, digitalisering, informatiebeleid, data ondersteund onderwijs, onderwijs innovatie, processen uitwerken en optimaliseren en het verandervermogen komen aan bod.

Canvassen

In het magazine zijn een aantal handige canvassen opgenomen die je kunt gebruiken bij interactieve sessies met collega’s. We vernemen graag je ervaringen met het gebruik ervan!

Het Arlande onderwijs team wenst je veel leesplezier!

Download het magazine hier.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Blog
Verandervermogen in het onderwijs - Van project naar fluïde organisatie
lees verder
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.