Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Ard van Diepen

Projectleider, Business Analist, Interim manager
035-6091555
avdiepen@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Ard van Diepen
"Toegevoegde waarde creëren door aansluiting te vinden tussen de unieke kenmerken van de organisatie en de gestelde doelen, waarbij leren en presteren als leidende principes gehanteerd worden"
Toegevoegde waarde creëren is het uitgangspunt in mijn werk. Het geeft mij veel energie wanneer ik samen met een (project)team constructieve oplossingen ontwikkel voor (digitale) bedrijfskundige vraagstukken. Elk project kenmerkt zich door een eigen samenstelling van context, gedrag en proces. Aansluiting vinden tussen de kenmerken van de klant en eerdere succeservaringen blijft een enerverende uitdaging die ik graag aan ga.

In mijn werkzaamheden voor het team ben ik gecommitteerd aan het doel en betrokken bij de mensen. Klanten omschrijven mij als pragmatisch, analytisch en samenwerkingsgericht. Ik ben nieuwsgierig naar de inhoud en context van het vraagstuk, waarbij ik proactief de verbinding zoek met collega’s en stakeholders. Door de hoofdlijnen te bewaken en te anticiperen op afhankelijkheden met andere trajecten zorg ik voor focus en rust bij collega's. Met een scherp oog voor verschillende perspectieven, belangen, disciplines en een constructief kritische houding, draag ik bij het aan het realiseren van oplossingen die daadwerkelijk waarde hebben.

Wil je samenwerken met Ard?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Ard van Diepen