Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

GGD GHOR

GGD GHOR is dé belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid binnen Nederland.
klanten

Als overkoepelende brancheorganisatie van de 25 Gemeentelijke Gezondheidsdiensten (GGD) en Geneeskundige Hulpverleningsorganisaties in de Regio (GHOR) werkt zij met én voor haar leden aan het versterken van de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. Om dit te bereiken bundelt zij de krachten van haar leden met 12.000 professionals en is zij de verbindende schakel met kennisinstituten, ministeries en andere belangrijke partners.

Collectieve preventie, het bewaken, beschermen en bevorderen van gezondheid is een groot maatschappelijk goed. Samen met haar leden zet de GGD GHOR in op gezondheidsmaatregelen die men niet zomaar individueel kan nemen, maar tegelijkertijd op groepsniveau van groot belang zijn. Denk hierbij aan het Rijksvaccinatieprogramma, het tegengaan van infectieziekten of het zorgen voor een gezonde leefomgeving. De veranderingen in onze samenleving vragen om een wendbare GGD. GGD GHOR ondersteund haar leden hierin zo goed als mogelijk.

Een sprekend voorbeeld is de LCCB. Om de COVID-19 pandemie te beheersen is binnen de GGD GHOR de Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding (LCCB) opgericht. De LCCB werkt ondersteunend en coördinerend richting de 25 GGD-en in hun opgave om testen, bron- en contactonderzoek, vaccinatie en zorgcontinuïteit buiten het ziekenhuis te realiseren. De LCCB bestaat inmiddels uit meer dan 300 mensen.

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
GGD GHOR Projectleider bij Team Vaccineren
lees verder
Case
No items found.
Toeleiding naar zorg voor asielzoekers in een crisissituatie
lees verder
Case
No items found.
Samenwerkend naar een optimaal coronadienstenlandschap
lees verder
Case
No items found.
GGD GHOR: van crisis naar reguliere structuur met Britt van Bruggen
lees verder
Case
No items found.
Inzicht in een crisissituatie voor het LCCB - GGD GHOR
lees verder
Case
No items found.
GGD GHOR de crisis de baas door de juiste digitale middelen
lees verder
Meer weten over deze klant?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755