Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
Marc Janssen
"Dromen, durven, doen!"

Ik ben sterk in het verbeteren van de bedrijfsvoering van organisaties. Het beter laten aansluiten van de ondersteunende processen op het primaire proces, zodat er geen geld weglekt en iedereen het zelfde doel voor ogen heeft. 

Verantwoordelijkheid nemen hoort daarbij. Ik neem dan ook het liefst de leiding in verandertrajecten; ik kan dan echt impact maken. Dat kan in project- of programmavorm maar zeker ook in een lijnfunctie. 

Anderen vinden mij een bruggenbouwer tussen de business en ondersteuning. Ik ben van het doelen stellen, plannen maken, middelen zoeken en uitvoeren. Zonder poespas. Bijsturen als dat nodig is en successen vieren waar mogelijk!

Ik werk graag samen, leg de lat hoog en weet anderen te motiveren en inspireren om persoonlijk te groeien. Vaak zijn veranderingen lastig maar we gaan het wel doen! Stapje voor stapje.  

Ontspanning vind ik in reizen, de duiksport en sinds kort het wielrennen en mountainbiken.
 

Wil je samenwerken met Marc?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Marc Janssen