Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Elske Vermeij

Business analist, Strategisch adviseur, Verandermanager
0615664882
evermeij@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Elske Vermeij
"Ik vind het heel leuk om gebaande paden te doorgronden. Door mijn nieuwsgierigheid open ik de ogen van mensen, zodat er enthousiasme en ruimte komt om nieuwe mogelijkheden te verkennen."

Als Senior Consultant ben ik graag betrokken bij innovatieve verandertrajecten & procesoptimalisaties. Ik ben verbindend, open minded en kom snel tot de kern.  

Ik heb een fascinatie voor mensen & processen. Ik vind het heerlijk om in samenspel met organisaties processen te optimaliseren, het liefst in een maatschappelijk relevante sector, zoals de zorg of het sociaal domein. Soms maak ik een uitstap naar de industrie en dienstverlenende sector, omdat er zoveel te halen valt uit kruisbestuiving tussen sectoren.

Mijn inhoudelijke expertise ligt in het werken aan procesanalyse en procesverbetering en daarbij pas ik graag mijn data-analyse vaardigheden toe. Als technisch bedrijfskundig ingenieur en Lean Six Sigma black belt heb ik een brede blik en kan mij snel verdiepen in nieuwe materie.  

Bovenal ben ik een mensen-mens en weet door mijn enthousiasme en verbindend vermogen anderen mee te nemen. Ik verbind mensen aan visie, breng structuur aan en weet snel tot de kern door te dringen. Van nature ben ik nieuwsgierig, slim, creatief, een teamplayer en ik haal er plezier uit om dit in verandertrajecten toe te passen en te werken naar een goed eindresultaat.

Naast mijn werk als Consultant ben ik gediplomeerd Tuinontwerper. Het vak zelf is natuurlijk anders, maar de talenten die ik gebruik zijn hetzelfde:  

- Nieuwsgierigheid (om zo de uitdaging te achterhalen)
- Oog voor detail (goed en grondig inventariseren ‘wat er is’)
- Creativiteit (ik leg in elke situatie opnieuw een puzzel voor de beste aanpak en route).

Wil je met Elske samenwerken?
Neem dan contact op met Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151
artikelen door
Elske Vermeij