Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Op 30 en 31 mei 2024 komen internationale Agile DevOps professionals bij elkaar om kennis uit te wisselen, belangrijkste trends in de sector te bespreken en te netwerken. Deelname aan deze tweedaagse virtuele conferentie is gratis.

Arlande & DASA

DASA is een wereldwijde speler op het gebied van DevOps- en Agile voor organisaties die willen transformeren naar een high performing digitale organisatie. Onze Agile professionals Noah en Won verzorgen één van de keynotes tijdens deze conferentie: "Agile Unmasked: Dispelling People and Culture Myths".

Squid Game & Agile

In deze keynote over mensen en cultuur nemen ze een duik in de principes en waarden die ons leiden in een steeds veranderende wereld. Daarbij hebben Noah en Won zich laten inspireren door de populaire serie 'Squid Game'. Hoewel deze serie bekend staat om zijn grimmige en meeslepende verhaallijn, biedt hij ook een krachtig perspectief op menselijk gedrag, sociale dynamiek en de impact van cultuur op ons leven. In de keynote onderzoeken ze hoe de lessen uit ‘Squid Game’ kunnen leiden tot een dieper begrip van de principes en waarden die ten grondslag liggen aan een gezonde samenleving.

DASA Connect 2024

Met meer dan 30 keynote sprekers, praktische workshops en talloze netwerkmogelijkheden krijg je waardevolle inzichten en kennis om je DevOps-skills grondig te veranderen.

Dit is wat je kunt verwachten op DASA Connect 2024:

  • Leer van toonaangevende experts en opinieleiders in de sector
  • Neem deel aan praktische workshops om uw vaardigheden aan te scherpen
  • Blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties op het gebied van DevOps en IT
  • Maak contact met gelijkgestemde professionals van over de hele wereld
  • Prestaties van marktleiders en winnaars van DevOps-prijzen

Aanmelden

Mis deze unieke kans niet om te leren van de beste en slimste koppen in de business. Schrijf je in om deel te nemen aan DASA Connect 2024 via de website van DASA: https://www.accelevents.com/e/dasa-connect-2024?aff=Keynotes

Meer weten?

Stel je vraag gerust aan Won van Kalsbeek-Geerdink en Noah Ferron. Ze helpen je graag verder.

Won van Kalsbeek-Geerdink
Noah Ferron

achtergrondpatroon
bekijk profiel
Of bel direct op
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.