Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
Van origine bedrijfskundige informaticus, inmiddels het liefst actief in het speelveld, de interactie en samenwerking tussen business en IT. Hij is begonnen bij Philips om vervolgens als programmeur en informatie analist door te groeien naar project- en interim management.

Harald heeft in zijn carrière al veel geswitcht tussen branches en doet dat nog steeds. “Ik houd niet van megagrote organisaties, waar je verzandt in bureaucratie. Ik houd het liever kleiner, pragmatisch. Ik werk het liefste in een omgeving waar ik de mensen ken en vind het leuk om zo af en toe weer een andere pet op te zetten. Ergens vol induiken houdt mij scherp”, legt hij uit.

“Ik kom vooral tot mijn recht als organisatorische prestaties niet lekker lopen".

Hij heeft een duidelijke visie op hoe organisaties het beste met elkaar kunnen samenwerken. Harald: “Ik kom vooral tot mijn recht als organisatorische prestaties niet lekker lopen. Mijn ruime technische achtergrond geeft de juiste bagage om goede besluiten te nemen. Ik houd mij niet dagelijks meer met techniek bezig, maar weet hoe je iets opzet. Zowel technisch als in het voordeel van een organisatie.”

Harald weet zichzelf (op termijn) altijd overbodig te maken. Door organisatorische problemen op te lossen of te beleggen binnen een organisatie. Hij kan snel analyseren, ziet hoe binnen afdelingen en teams geacteerd wordt en focust daarbij op de menselijke factor. Met de door hem ontwikkelde CIM (Corporate Information Management) methodiek zorgt hij ervoor dat organisaties een duidelijke toekomstrichting ontwikkelen gericht op de interne organisatie en processen. “Deze analysescan heb ik al meerdere keren mogen uitvoeren, maar voor de afwisseling bewust nooit in dezelfde branche. Ik geniet ervan om te ontdekken hoe mensen (samen)werken, welke processen er zijn. Welke organisatorische stukken wel of niet op orde zijn, hoe de lijnen lopen. Door die uitkomsten aan elkaar te knopen, zorg ik ervoor dat radertjes weer gaan draaien”.

Buiten werktijden om is Harald een echte boekenwurm. Als hij eenmaal op de bank zit, gaat hij volledig op in hetgeen hij leest. Thuis zijn is voor hem het rustpunt. Ook kijkt hij graag een film of wandelt met zijn hond. Bovendien is Harald geen zon, zee en strand type. “Op vakantie wil ik dingen zien. Ik ga nooit twee keer naar dezelfde plek. Dat wat ik al ontdekt heb, heb ik gezien. Precies zo benader ik ook graag mijn werk. Ik houd van afwisseling en persoonlijke uitdagingen.”.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs