Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
Het verbeteren en veranderen van een organisatie is wat ze het liefste doet. Organisaties helpen te activeren om hun toekomstbestendigheid te vergroten voegt ze daar nog aan toe. Kira komt het beste tot haar recht binnen organisaties met impact voor mens en maatschappij. In de overheidssector, het onderwijs of zorg draagt zij haar kennis en expertise graag aan anderen over.

In haar vrije tijd is Kira het liefste in het buitenland. Ook hiervoor geldt: ze wil nieuwe dingen uitproberen en ontdekken.

“Ik kom vrijwel nooit twee keer op dezelfde plek en snuffel het liefste tussen andere culturen. Natuur en cultuur, dat is waar het voor mij om draait. Van Mexico tot Bonaire, van duiken tot een festival. Ik geniet zolang de zon schijnt, dat is echt mijn externe batterij”

Kira Haggenburg

Al reizend luistert ze podcasts, thuis staat de muziek altijd aan. Hardlopen houdt haar fit, yoga brengt haar weer in balans. “Ik ga geregeld een rondje rennen. Om fit te blijven, lekker te bewegen en om buiten te zijn. Ik kijk liever geen serie, maar duik eerder de keuken in. Daarbij is het wel alles of niets. Regelmatig komen vrienden en familie bij ons eten. Als ik kook, kook ik niet in volume maar op smaak. Een zes- of zevengangen diner maak ik met veel plezier”, legt ze opgewekt uit.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs