Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Kira Haggenburg

Verandermanager, Strategisch adviseur, Organisatie ontwikkelaar
06-48265783
khaggenburg@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Kira Haggenburg
"If you wait for the perfect conditions you will never get anything done"

Vanuit mijn achtergrond, maar zeker ook vanuit mijn persoonlijkheid ben ik breed georiënteerd, generalistisch, zelfstandig en heb een proactieve werkhouding. Graag werk ik mensgericht omdat ik enthousiast word van het bijdragen aan de ontwikkeling en het functioneren van mensen en organisaties. Mijn energieke karakter, mijn wilskracht en mijn oplossend denkvermogen helpt hierbij.

Mijn kracht zit op het gebied van strategie en alignment, maar zeker ook op de operationalisering hiervan. Om echt iets te bereiken is vooral de verbinding binnen de gehele organisatie van belang. Van nature denk ik in kansen en mogelijkheden en niet in beperkingen, dit zorgt ervoor dat ik gezamenlijk met anderen in staat ben om duurzame waarde te creëren.

Wanneer ik een organisatie help, dompel ik mij volledig onder. Op die manier krijg ik gevoel bij de organisatie dynamiek en krijg ik inzicht in op welke gebieden zich onbenut potentieel bevindt. Mijn motivatie wordt aangewakkerd door het gezamenlijk werken aan het verbeteren en veranderen van een organisatie zodat het adaptief vermogen verhoogd wordt. Zo help ik de organisatie te activeren en hun toekomstbestendigheid te vergroten. 

Wil je samenwerken met Kira?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Kira Haggenburg