Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Yes, we hebben Elles Postma aan ons team toegevoegd! Met haar lerarenopleiding, een Master Onderwijskunde van de Open Universiteit (bijna klaar hè) en jaren ervaring bij de HvA op zak vult Elles ons team Onderwijs heerlijk aan.

Ze kent het onderwijs, maar ook het onderwijs binnen het onderwijs. En de uitdagingen die daar liggen. Begonnen in de onderwijslogistiek, later als coördinator zijinstroom en lerarenopleider bij de lerarenopleidingen. Hier enthousiasmeerde en begeleidde zij zijinstromers, die via een uniek omscholingstraject binnen twee jaar aan de slag gaan als docent in het PO/VO/MBO. Haar advies en enthousiasme werd ingezet voor de uitdaging in de organisatie én de uitvoering van het onderwijs, in samenwerking met partners. Met deze kennis en ervaring heeft ze inzicht in verschillende belangen, kan ze snel schakelen en onderwerpen van verschillende kanten analyseren.

Elles is overtuigd voorstander van het thema Leven Lang Ontwikkelen. Zelf doet ze dat ook graag. Ze is direct gestart in het Arlande Management Development Programma. Dit programma is ideaal voor als je de volgende stap wilt maken in je carrière. Je hebt al wat werkervaring en wilt jezelf verrijken met een nieuwe uitdaging en zelfontwikkeling. Wat houdt het in?  

Arlande Management Development Programma

  • Je doet praktijkervaring op door gave opdrachten bij onze klanten in het onderwijs, de zorg, industrie, mobiliteit en overheid.
  • Je professionele ontwikkeling krijgt een boost door trainingen op het gebied van veranderen, verbeteren en vernieuwen. Denk aan Scrum, Projectmanagement en adviesvaardigheden.  
  • Je wordt gecoacht door onze ervaren managers en gaat sparren met collega's en andere deelnemers van het MD-programma.

Ben je geïnteresseerd in ons Management Development Programma, lees dan hier de ins & outs.

achtergrondpatroon
Meer weten over Elles?
Bekijk haar profiel
bekijk profiel
Of bel direct op
0618821341
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.