Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Richard Deijkers

Manager sales & operations – Industrie & Mobiliteit
06-27827151
deijkers@bostec.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Richard Deijkers
“Leer van het verleden, anticipeer op de toekomst”

Heel wat jaren geleden beland binnen de zakelijke dienstverlening én nooit meer willen verlaten; ondernemerschap, samenwerking, de mens en de verbinding naar organisaties staan voor mij hierin centraal.

Ik krijg energie om zaken te ontwikkelen naar het volgend niveau. Of het nu gaat om de persoonlijke ontwikkeling van collega’s en/of een organisatie te helpen in het behalen van het gewenste resultaat en deze te mogen overtreffen, door net dat extra stapje te zetten richting wat nog komen gaat. Breng graag zaken van Idee, naar Resultaat. Mijn focus ligt met name op het snijvlak van organisatie, processen & IT binnen de segmenten Industrie en Mobiliteit (luchthavens, zeehavens en transport).  

Steekwoorden vanuit mijn privé zijn, tennis, klussen, vrienden/familie, fotografie en gezelligheid beleven met mijn directe omgeving.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan gerust contact op met Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
artikelen door
Richard Deijkers
Deze Arlandiaan heeft nog geen artikelen geschreven.