Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

NHL Stenden

NHL Stenden is een grote hogeschool gevestigd in het noorden van het land. Een school met meer dan 90 nationaliteiten, bijna 80 bachelorprogramma’s en maar liefst 2.000 academisch medewerkers.
klanten

Naast het internationaal verleggen van grenzen, kiest NHL Stenden voor innovatieve onderwijsconcepten. Zo werkt de hogeschool grotendeels volgens het onderwijsconcept Design Based Education. Binnen dit onderwijsconcept werken studenten, docenten en onderzoekers in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen zij innovatieve ideeën direct in de praktijk.

De toekomst vraagt volgens NHL Stenden om ondernemende en vindingrijke professionals, die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen. Een vernieuwend onderwijsconcept en de toenemende mate van flexibilisering in het onderwijs vragen daarnaast om wendbaarheid. Grote uitdagingen zijn dan ook passende onderwijslogistiek, standaardisering, digitalisering en leiderschap. Uitdagingen waar Arlande graag de helpende hand biedt!

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
NHL Stenden brengt plan succesvol tot uitvoering
lees verder
Case
NHL Stenden flexibiliseert onderwijs deeltijd studenten
lees verder
Case
NHL Stenden verbetert onderlinge samenwerking
lees verder
Case
NHL Stenden optimaliseert onderwijslogistieke processen
lees verder
Case
No items found.
Met implementatie van belangrijke applicatie zet NHL Stenden een volgende stap in haar student journey
lees verder
Case
No items found.
Van fusie naar tevreden teams bij NHL Stenden
lees verder
Meer weten over deze klant?
Neem contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755