Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Onno-Hans Noteboom

Kwartiermaker, Innovatieregisseur, Projectleider 'bijzondere projecten'
06 – 49938805
onoteboom@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Onno-Hans Noteboom
"Integraliteit als aanjager van vernieuwing vanuit het geheel der dingen"

Ik loop warm voor innovatie en vernieuwing om dit vervolgens om te zetten in duurzame resultaten met behoud van voorsprong. De visie en ambitie van de opdrachtgever staat hierbij centraal.

De afgelopen 25 jaar ben ik betrokken geweest bij diverse grote programma’s in verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal. Van het allereerste begin, idee en ontwerp tot de fase van instandhouding, onderhoud en beheer. Dit heeft o.a. geleidt tot een beproefde en universele denk- en handelswijze voor het oplossen van complexe vraagstukken, die op elke niveau zijn toepassing kent. De afgelopen jaren ben ik betrokken bij Onderwijs-Arbeidsmarkt vraagstukken en het bouwen aan regionale eco-systemen.

Een sleutel van succes is hierbij het neerzetten van een duurzame lerende organisatie, die vaak uit meerdere (externe) stakeholders bestaat, sociale- en technologische innovatie hand-in-hand gaan en een cultuur van continue verbeteren en vernieuwen centraal staat.

Om dit allemaal mogelijk te maken is ketenorganisatie, digitalisering & dataficering en mensgerichtheid essentieel naast het ontwikkelen van een gezamenlijke taal voor verbeteren, veranderen en vernieuwen op basis van kennisgroei door delen.

Het geeft energie wanneer het lukt om het onmogelijke samen met anderen mogelijk te maken en zo een bijdrage te leveren aan onze samenleving. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wil je samenwerken met Onno-Hans?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Onno-Hans Noteboom