Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
Recent heb ik een deepdive bijeenkomst van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsontwikkeling (NRO) bijgewoond. Het thema van de dag was ‘Praktijkleren in het Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)’.

Recent heb ik een deepdive bijeenkomst van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsontwikkeling (NRO) bijgewoond. Het thema van de dag was ‘Praktijkleren in het Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)’. Dit in het verlengde van ‘Arbeidsmarkt in Transitie’ samen op weg naar een ‘Skills/Capabilities based arbeidsmarkt’ en thema's als Leven Lang Ontwikkelen, de toekomst van kennisarbeid in beeld. In deze blog deel ik graag de belangrijkste inzichten en take aways met je, hoe wij allemaal continu bezig zijn met werken, leren en innoveren op de werkplek.

Praktijkleren speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van studenten binnen het MBO en vandaag werd duidelijk:

  • Hoe studenten het best begeleid en beoordeeld kunnen worden op de werkplek.
  • Hoe de beroepspraktijkvorming geoptimaliseerd kan worden om de ontwikkeling van studenten te bevorderen.
Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Onno-Hans Noteboom

Als voorzitter van de marktgroep onderwijs ben ik betrokken bij onderwijsvernieuwing en onderwijsinnovatie in de gehele onderwijsketen en draag ik bij aan duurzaam en betekenisvol (beroeps)onderwijs.

bekijk profiel
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs