Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Britt van Bruggen

Interim manager, Strategisch adviseur, Consultant, Transformatie- en innovatie coach
06-30779107
bvbruggen@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Britt van Bruggen
"Ik ben heel snel tevreden met het allerbeste"

Mijn opleidingen en ervaring vertalen zich in een positieve instelling, gedrevenheid, een kritische blik en betrokkenheid. Het aangaan van complexe vraagstukken doe ik door uit te zoomen, alle processen in kaart te brengen en verhalen aan te horen. Ik ben een mensgerichte professional die werkt op basis van vertrouwen, verantwoordelijkheid en respect. Vanuit daar werk ik samen met anderen naar een breed gedragen resultaat. Mijn creatieve kant helpt mij bij het veranderen en innoveren.

Ik ben breed georiënteerd, zelfstandig, energiek , ambitieus en weet door de juiste mensen samen te brengen snel tot de kern van een probleem te komen. Met directe vragen en een gezonde dosis lef kleur ik opdrachten in op mijn manier en zet ik duurzaam resultaat neer. Door mijn oog voor mensen en hun talenten en mijn geloof dat mensen het maximale uit zichzelf en de organisatie kunnen halen door een veilige omgeving, weet ik in een korte tijd wat er speelt.

Op verbindende wijze, met kennis van zaken en een vleugje flair, pak ik mijn opdracht met beide handen aan.

Nieuwsgierig geworden? Stuur mij vooral een berichtje!

Wil je samenwerken met Britt?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Britt van Bruggen