Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
Britt van Bruggen kent een mooie combinatie van opleidingen: een master psychologie aan de VU en een master bedrijfskunde aan Nyenrode. Dit vat bovendien samen wat zij het leukst vindt om te doen. Zakelijk resultaat met oog voor al het ‘zachte’ wat speelt.

Inmiddels heeft Britt ook ervaring in andere sectoren. “Dat is wat het werk bij Arlande zo leuk maakt. Wat je leert bij de ene opdracht, neem je als bagage mee in de andere opdracht. Het leereffect én de toegevoegde waarde is zo optimaal”.

Naast het werk voor de klanten van Arlande, zit Britt in het districtsbestuur van het Rode Kruis, is ze actief in vrijwilligersprojecten voor Impact Matters en actief als bestuurslid van een netwerkkring van Nyenrode. Stilzitten? “Haha, nee dankjewel. Geef mij maar een complexe opdracht. Het liefst met veel stakeholders, verschillende belangen en daarmee een ingewikkeld speelveld. Ik werk op basis van vertrouwen en plezier. Trouwens, zo vorm ik mijn leven ook. Het liefst met een flinke dosis humor”.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs