Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

MBO Digitaal

MBO Digitaal is een platform van de MBO Raad. Samen zorgen zij voor sterk mbo onderwijs.
klanten

MBO Digitaal is de belangenbehartiger van de sector op een breed terrein en is daarnaast verantwoordelijk voor de vraagarticulatie op het gebied van digitalisering.

Het platform organiseert gebruikersgroepen, netwerkbijeenkomsten en conferenties. Ook gaat zij actief met scholen in gesprek over de wensen en eisen op het gebied van digitalisering. Daarnaast is zij hét aanspreekpunt voor mbo-scholen, ketenpartijen en voor collega’s binnen de MBO Raad op het gebied van digitalisering. Hierin houdt zij zich bijvoorbeeld bezig met gegevensuitwisseling en de inzet van ICT in het leerproces.

MBO Digitaal maakt zoveel mogelijk gebruik van de kennis en energie die binnen de mbo organisaties aanwezig is. Instellingen worden hierdoor zelf in staat gesteld om gezamenlijke activiteiten vorm te geven. MBO Digitaal zorgt daarbij voor de benodigde ondersteuning.

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
MBO sector op weg naar landelijke standaarden met koppelvlakken
lees verder
Case
No items found.
Borgingsvoorstel en bijpassende aanpak om kennis te delen MBO Digitaal
lees verder
Case
No items found.
Handreiking als reisgids voor MBO Digitaal
lees verder
Case
No items found.
Hoe digitalisering kan bijdragen aan nog beter mbo-onderwijs
lees verder
Meer weten over deze klant?
Neem contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755