Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

EQUANS

Het leven verandert ingrijpend bij een handicap, ziekte of ongeluk. Niet alleen voor een persoon zelf, maar ook voor ouders, kinderen, partners en andere direct betrokkenen.
klanten

Met innovatieve, technische, digitale en duurzame oplossingen helpt EQUANS vanuit de customer intimacy gedachte opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden op het vlak van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en advies. Constant verbeteren staat hierin voorop.

Innovatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn belangrijke speerpunten voor de organisatie. Als internationaal technisch dienstverlener neemt EQUANS dan ook de leiding in duurzame veranderingen. Met slimme innovatieve oplossingen speelt zij in op maatschappelijke ontwikkelingen en thema’s in werk- en leefomgeving.

Recent zijn de activiteiten van EQUANS overgenomen door het Franse familiebedrijf Bouygues.

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
EQUANS: Constant verbeteren binnen strategisch facilitair management
lees verder
Case
No items found.
Regie op facility management bij EQUANS
lees verder
Meer weten over de samenwerking met EQUANS?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755