Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Annemiek Huisman

Organisatie ontwikkelaar, Verandermanager, Strategisch adviseur
06-28272994
ahuisman@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Annemiek Huisman
"Ik ben een OEN : Open, Eerlijk, Nieuwsgierig"

Kenmerkend voor mij is de combinatie van sensitief en analytisch. Ik ben genuanceerd in mijn contact met anderen, maar scherp op de inhoud. Met een open en nieuwsgierige houding kan ik tot de kern komen, zonder mensen te verliezen. Door m'n voelsprieten uit te zetten en echt te luisteren, weet ik vaak wat er speelt binnen een organisatie. Dit levert essentiële puzzelstukken op om verder mee aan de slag te gaan.

Ik begin bij wat er al wel is, onderzoek vervolgens wat de wensen en doelen zijn en ga daar dan mee aan de slag. Door eerst uit te zoomen, overzie ik het totaalplaatje en begrijp ik de verbindingen. Dan zorg ik voor een heldere richting en vertaal die naar wat er nodig is in het hier en nu. Door structuur aan te brengen en mensen te activeren. Ik werk altijd samen met de betrokken medewerkers aan een opdracht zodat de oplossing ook duurzaam is.

Naast werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin, familie en vrienden. Ook ontdek ik graag nieuwe activiteiten en plekken. Ik ben een zeer fanatieke volleyballer in het gezelligste recreantenteam, waarbij ik mijn gebrek aan techniek probeer te maskeren met mijn enthousiasme.

Wil je samenwerken met Annemiek?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Annemiek Huisman