Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Anne-Maaike Pluijter

Procesregisseur, Projectmanager, Verandermanager
06-52377811
apluijter@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Anne-Maaike Pluijter
If you do what you always did, you will get what you always got.

Ik ben enthousiast, gedreven en streef naar gezamenlijke groei en verbetering. Ik krijg energie van samen met specialisten uit de praktijk werkprocessen optimaliseren zodat zowel de gebruiker als de klant hier profijt van heeft. Mijn insteek is zowel zakelijk als mensgericht, verbinding vind ik enorm belangrijk. Mijn kracht is dan ook mijn verbindende en ondernemende stijl van werken, wat er tevens voor zorgt dat ik snel geaccepteerd word in een nieuwe omgeving. Mensen kennen mij als een betrokken en enthousiaste collega die goed communiceert en verantwoordelijkheid neemt.

Vraagstukken vanuit verschillende kanten bekijken, om vervolgens naar een meest optimale oplossing te werken vind ik inspirerend. Ik raak gemotiveerd van samenwerken met andere mensen, ook als er verschillende visies en meningen zijn. Mijn positiviteit en open houding werken vaak aanstekelijk, wat zorgt voor een prettige, doelgerichte werksfeer. De vertaling van gezamenlijke doelen of vraagstukken naar praktisch uitvoerbare concrete plannen vind ik belangrijk. Dit zorgt voor een krachtig en gedragen eindresultaat. Ik ben van nature resultaatgericht en weet van aanpakken.

Wil je samenwerken met Anne-Maaike?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Anne-Maaike Pluijter