Contact

WERKEN BIJ ARLANDE

Arlande Groeit!

Arlande is een onafhankelijk management bureau die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van resultaten door middel van de inzet van ervaren managers op tijdelijke basis. Wij hebben focus op de branches Onderwijs en Overheid, maar hebben klanten in diverse andere branches. De managers van Arlande vertalen businesswensen naar ICT mogelijkheden, gebaseerd op jarenlange eigen ervaringen als lijnmanager of management consultant. Wij maken gebruik van relevante en algemeen bekende werkwijzen, management- en projectmethodieken. Deze passen wij snel en efficiënt toe om zo de meerwaarde voor onze klanten te creëren.
Arlande heeft in haar strategie 2020 de ambitie uitgesproken om ‘Het bureau voor tijdelijk management en management consulting te worden voor haar doelgroep’. Hiertoe is Arlande gestart met het verbreden en verdiepen van haar dienstverlening in (met name) de branches Onderwijs en Overheid.
 

Om deze ambitie te realiseren zoekt Arlande nieuwe collega’s:

Meryl Coutinho over Arlande

Arlande… hoe kan het toch dat ik tot voor kort nooit van deze club gehoord had? Mijn eerste kennismaking met Arlande was tijdens een Scrumtraining eind vorig jaar. Hier kwam ik in contact met een Arlandiaan. Na een uitermate goede persoonlijke klik, vertelde zij met veel enthousiasme over Arlande. Hierdoor raakte ik nieuwsgierig en was de sollicitatie binnen een week na de ontmoeting een feit. Na mijn laatste sollicitatiegesprek, zag ik twee enthousiaste en nieuwsgierige gezichten mijn kant op kijken die vroegen hoe het laatste gesprek ging. Ik was verkocht! Lees verder hoe Meryl de eerste 100 dagen bij Arlande heeft ervaren.

 

Amanda Bakker over Arlande

Werken voor Arlande betekent onderdeel zijn van een familie. Voor mij is contact met collega’s een must en ik wil geen nummer zijn. Ik ben bij Arlande volledig op mijn plek, omdat iedereen bij Arlande gezien wordt. Het is een veilige haven voor de medewerkers waarbij we ook persoonlijk bij elkaar betrokken zijn. Onze maandelijkse avondvergaderingen, deelname aan werkgroepen en feestelijke activiteiten van Arlande dragen hieraan bij. Ik krijg energie van de samenwerking in werkgroepen, waarin we onze Arlande-producten en -diensten verder ontwikkelen, maar ook dat ik mag bijdragen aan de strategie van het bedrijf. Een frisse blik van de junior associates wordt net zo zeer gewaardeerd als de visie van meer ervaren associates. Ik raak geïnspireerd van de gepassioneerde en ambitieuze collega’s die bewust en onbewust heel veel kennis overdragen, zonder dat het belerend wordt. Benieuwd naar de opdrachten van Amanda?

 

Florian Harderwijk over Arlande

Komend uit een grote corporate-omgeving heb ik bij Arlande begin 2011 een meer persoonlijke werkomgeving gevonden die mij meer past. Een informele professionele omgeving waarin ik mijzelf als een van de jongste medewerkers heb kunnen ontwikkelen. Een ontwikkeling die veel zelfstandigheid vergt, mij ook de ruimte geeft en waar nodig ik altijd kan rekenen op persoonlijke ondersteuning van mijn collega’s. Een club zelfstandigen die eensgezind is, ofwel een eensgezinde club bestaande uit zelfstandigen.

Arlande is voor mij geen grote, maar ook geen kleine organisatie en dit betekent dat ik ook direct kan bijdragen aan haar toekomst op de onderwerpen die ik interessant vind. Deze flexibiliteit en ruimte binnen Arlande inspireert mij. Als persoon heb ik deze dynamische en veranderende omgeving nodig. Dé reden dat ik inmiddels al jaren voor dit leuke consultancybureau aan de slag ben.

You can change what you do, you can’t change what you want. Wat ík wil biedt Arlande.