Contact

WERKEN BIJ ARLANDE

WERKEN BIJ ARLANDE

Arlande groeit!

Arlande is een onafhankelijk management bureau die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van resultaten door middel van de inzet van ervaren managers op tijdelijke basis. Wij hebben focus op de sectoren Onderwijs en Overheid, maar hebben klanten in diverse andere sectoren. De managers van Arlande vertalen businesswensen naar ICT mogelijkheden, gebaseerd op jarenlange eigen ervaringen als lijnmanager of management consultant. Wij maken gebruik van relevante en algemeen bekende werkwijzen, management- en projectmethodieken. Deze passen wij snel en efficiënt toe om zo de meerwaarde voor onze klanten te creëren.

 

WAAROM ARLANDE

Ambitie

Arlande helpt je graag bij het realiseren van je persoonlijke ambities, klein en groot. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin de mensen gemotiveerd worden hun eigen ambities en die van hun omgeving te realiseren.

Samen

Samen dingen doen, inclusief en met elkaar. Samen kijken we naar je eigen toekomst en de toekomst van Arlande. Jouw mening en ideeën dragen bij aan onze strategie. Iedereen denkt mee en draagt bij aan het realiseren van deze toekomst.

Flexibel

Meedoen in de samenleving vraagt om flexibiliteit. Dit geldt ook voor onze mensen en dus voor Arlande. Door flexibiliteit en ondernemerschap zorgen we voor verbeteringen en ontplooien nieuwe initiatieven.

Toewijding

Arlande werkt vanuit passie. Passie voor ons vak en passie om jezelf en onze klanten continu te verbeteren. Vanuit deze passie en met toewijding werken wij aan onze resultaten waarbij ook ruimte gemaakt wordt voor het helpen van goede doelen.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Management Development Programma

Ben jij een ambitieuze professional die haar/zijn talenten verder wil ontwikkelen?

bekijk vacature

(Senior) Projectmanager

Wij zoeken een ervaren, resultaatgerichte en ondernemende projectmanager.

bekijk vacature

ARLANDIANEN VERTELLEN

Momenteel neem ik deel aan het Arlande Management Development programma. In dit programma spijker ik mijn kennis op het gebied van stijlen en methodieken als SCRUM, LEAN en PRINCE2 bij. Belangrijker nog is dat ik in het MD-traject intensief begeleid word. Laten we eerlijk zijn, het is soms best lastig om op jonge leeftijd te bepalen wat je wil en waar je goed in bent. Arlande daagt mij uit om verschillende opdrachten te doen.

Werken bij Arlande is bijzonder, omdat de visie van junioren net zo gewaardeerd wordt als die van meer ervaren collega’s. We zijn een heel platte organisatie, iedereen weet elkaar te vinden en loopt bij elkaar binnen. Fijn als je even wil sparren over je opdracht, maar zeker ook als je op een mindere dag behoefte hebt aan een slechte grap of een bemoedigend praatje. Kortom, een warme club mensen waarbij je je snel thuis voelt!

Lara Schout

Arlande… hoe kan het toch dat ik tot voor kort nooit van deze club gehoord had? Mijn eerste kennismaking met Arlande was tijdens een Scrumtraining eind vorig jaar. Hier kwam ik in contact met een Arlandiaan. Na een uitermate goede persoonlijke klik, vertelde zij met veel enthousiasme over Arlande. Hierdoor raakte ik nieuwsgierig en was de sollicitatie binnen een week na de ontmoeting een feit. Na mijn laatste sollicitatiegesprek, zag ik twee enthousiaste en nieuwsgierige gezichten mijn kant op kijken die vroegen hoe het laatste gesprek ging. Ik was verkocht!

Lees hoe Meryl de eerste 100 dagen bij Arlande heeft ervaren.

Meryl Coutinho

Komend uit een grote corporate-omgeving heb ik bij Arlande begin 2011 een meer persoonlijke werkomgeving gevonden die mij meer past. Een informele professionele omgeving waarin ik mijzelf als een van de jongste medewerkers heb kunnen ontwikkelen. Een ontwikkeling die veel zelfstandigheid vergt, mij ook de ruimte geeft en waar nodig ik altijd kan rekenen op persoonlijke ondersteuning van mijn collega’s.

Arlande is voor mij geen grote, maar ook geen kleine organisatie en dit betekent dat ik ook direct kan bijdragen aan haar toekomst op de onderwerpen die ik interessant vind. Deze flexibiliteit en ruimte binnen Arlande inspireert mij. Als persoon heb ik deze dynamische en veranderende omgeving nodig. Dé reden dat ik inmiddels al jaren voor dit leuke consultancybureau aan de slag ben.

Florian Harderwijk

SOLLICITATIEPROCEDURE

Solliciteren

Interesse? Stuur een motivatie mail met je CV!
solliciteren@arlande.nl

Kletsen

Na een tweetal gesprekken weet jij zeker of je het aandurft met ons.

Kli(k/n)ken

Successen moet je vieren, klink een glas op jouw succesvolle toekomst bij Arlande!

Miauw

Jouw kat vertellen dat hij iets zelfstandiger moet worden, omdat je niet meer de hele dag met hem kan knuffelen.