Contact

Werken bij Arlande

Arlande Groeit!

Arlande is een onafhankelijk management bureau die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van resultaten door middel van de inzet van ervaren managers op tijdelijke basis. Wij hebben focus op de branches Onderwijs en Overheid, maar hebben klanten in diverse andere branches. De managers van Arlande vertalen businesswensen naar ICT mogelijkheden, gebaseerd op jarenlange eigen ervaringen als lijnmanager of management consultant. Wij maken gebruik van relevante en algemeen bekende werkwijzen, management- en projectmethodieken. Deze passen wij snel en efficiënt toe om zo de meerwaarde voor onze klanten te creëren.
Arlande heeft in haar strategie 2020 de ambitie uitgesproken om ‘Het bureau voor tijdelijk management en management consulting te worden voor haar doelgroep’. Hiertoe is Arlande gestart met het verbreden en verdiepen van haar dienstverlening in (met name) de branches Onderwijs en Overheid.

Om deze ambitie te realiseren zoekt Arlande nieuwe collega’s:

Management Development Programma

Daarnaast start Arlande in januari 2018 opnieuw met een Management Development Programma: het begeleiden en opleiden van jonge mensen met de ambitie en de potentie om als talent uit te groeien tot ervaren managers. Ook hiervoor zoekt Arlande deelnemers:

Amanda Bakker over Arlande

Werken voor Arlande betekent onderdeel zijn van een familie. Voor mij is contact met collega’s een must en ik wil geen nummer zijn. Ik ben bij Arlande volledig op mijn plek, omdat iedereen bij Arlande gezien wordt. Het is een veilige haven voor de medewerkers waarbij we ook persoonlijk bij elkaar betrokken zijn. Onze maandelijkse avondvergaderingen, deelname aan werkgroepen en feestelijke activiteiten van Arlande dragen hieraan bij. Ik krijg energie van de samenwerking in werkgroepen, waarin we onze Arlande-producten en -diensten verder ontwikkelen, maar ook dat ik mag bijdragen aan de strategie van het bedrijf. Een frisse blik van de junior associates wordt net zo zeer gewaardeerd als de visie van meer ervaren associates. Ik raak geïnspireerd van de gepassioneerde en ambitieuze collega’s die bewust en onbewust heel veel kennis overdragen, zonder dat het belerend wordt. Benieuwd naar de opdrachten van Amanda?

 

Babette Ruijter over Arlande

Arlande biedt voor mij, na ruim 10 jaar, nog steeds een zeer inspirerende omgeving. Ik voer regelmatig verschillende opdrachten uit bij verschillende organisaties. Overal een kijkje in de keuken is erg leerzaam. De opdrachten zijn ook zeer divers: projectmanagement, portfoliomanagement en interim-management. Ik vind juist die afwisseling en verschillende uitdagingen leuk en heb het gevoel steeds in beweging te zijn, op een positieve manier. Wanneer je een tevreden klant hebt die zich echt geholpen voelt geeft dat een goed gevoel. Naast het uitvoeren van opdrachten coach ik een aantal beginnend projectleiders. Het is leuk om je ervaringen te delen met anderen en tegelijkertijd ook te leren van jongere mensen. Met de collega’s onderling wisselen we veel ervaringen uit en leren van elkaar. Omdat het afwisselend is qua werk en mensen blijf ik nieuwe dingen leren en nieuwe uitdagingen aangaan. Dat is voor mij waarom het zo inspirerend is.