Contact

WERKEN BIJ ARLANDE

WERKEN BIJ ARLANDE

Arlande groeit! En zoekt managers van resultaat.

Arlande is een platte en informele organisatie, waarin ruimte is voor de ideeën van iedereen. Binnen Arlande vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn eigen stijl heeft, talenten benut en zich tegelijkertijd verbonden voelt met onze cultuur en (kern)waarden. Wij werken graag in multidisciplinaire teams om zo te leren van elkaar. De ervaringen en achtergronden van Arlandianen zijn even divers als de schaal aan leeftijden. Wij werken effectief samen met jong en oud.

Collega’s besteden het grootste deel van hun tijd bij de klant. Daarom besteden we veel aandacht aan elkaar blijven zien. Regelmatig organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten, borrels en natuurlijk het jaarlijkse kerstdiner. Ook betrekken we medewerkers door initiatieven te belonen. Denk je dus graag mee over de strategische koers van Arlande? Of wil je liever bijdragen aan het project ‘fitte managers’ of aan inhoudelijke productontwikkeling? Dat kan. Daarnaast is er ruimte om een pro bono klus op te pakken, want de band met de maatschappij vinden wij belangrijk. Zolang je maar voldoende tijd overhoudt voor jezelf (en het thuisfront), want dat vinden we ook belangrijk.

Kortom, bij Arlande doe je niet alleen gave opdrachten bij de klant. Ook intern is er veel te leren, te doen en te beleven.

 

WAAROM ARLANDE

Ambitie

Arlande helpt je graag bij het realiseren van je persoonlijke ambities, klein en groot. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin de mensen gemotiveerd worden hun eigen ambities en die van hun omgeving te realiseren.

Samen

Samen dingen doen, inclusief en met elkaar. Samen kijken we naar je eigen toekomst en de toekomst van Arlande. Jouw mening en ideeën dragen bij aan onze strategie. Iedereen denkt mee en draagt bij aan het realiseren van deze toekomst.

Flexibel

Meedoen in de samenleving vraagt om flexibiliteit. Dit geldt ook voor onze mensen en dus voor Arlande. Door flexibiliteit en ondernemerschap zorgen we voor verbeteringen en ontplooien nieuwe initiatieven.

Toewijding

Arlande werkt vanuit passie. Passie voor ons vak en passie om jezelf en onze klanten continu te verbeteren. Vanuit deze passie en met toewijding werken wij aan onze resultaten waarbij ook ruimte gemaakt wordt voor het helpen van goede doelen.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Consultant met specialisatie Architectuur

Denk jij in architecturen, schets jij toekomstperspectieven én creëer jij draagvlak? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

Consultant met specialisatie Agile SAFe

Beschik jij over gedegen vakkennis en senioriteit op het gebied van Agile – SAFe in combinatie met digitale transformatie? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

Consultant met specialisatie Data Analyse

Heb jij ervaring op het gebied van data-analyse vraagstukken op directieniveau in onderwijs, overheid of groot MKB? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

Management Development Programma

Ben jij klaar voor een tweede stap in jouw loopbaan en heb je affiniteit met procesmanagement, projectmatig werken, Agile of architectuur denken? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

(Senior) Projectmanager

Ben jij een ervaren projectmanager die in staat is om zelfstandig, op een professionele manier een project te initiëren en leiden? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

ARLANDIANEN VERTELLEN

Momenteel neem ik deel aan het Arlande Management Development programma. In dit programma spijker ik mijn kennis op het gebied van stijlen en methodieken als SCRUM, LEAN en PRINCE2 bij. Belangrijker nog is dat ik in het MD-traject intensief begeleid word. Laten we eerlijk zijn, het is soms best lastig om op jonge leeftijd te bepalen wat je wil en waar je goed in bent. Arlande daagt mij uit om verschillende opdrachten te doen.

Werken bij Arlande is bijzonder, omdat de visie van junioren net zo gewaardeerd wordt als die van meer ervaren collega’s. We zijn een heel platte organisatie, iedereen weet elkaar te vinden en loopt bij elkaar binnen. Fijn als je even wil sparren over je opdracht, maar zeker ook als je op een mindere dag behoefte hebt aan een slechte grap of een bemoedigend praatje. Kortom, een warme club mensen waarbij je je snel thuis voelt!

Lara Schout

Arlande… hoe kan het toch dat ik tot voor kort nooit van deze club gehoord had? Mijn eerste kennismaking met Arlande was tijdens een Scrumtraining eind vorig jaar. Hier kwam ik in contact met een Arlandiaan. Na een uitermate goede persoonlijke klik, vertelde zij met veel enthousiasme over Arlande. Hierdoor raakte ik nieuwsgierig en was de sollicitatie binnen een week na de ontmoeting een feit. Na mijn laatste sollicitatiegesprek, zag ik twee enthousiaste en nieuwsgierige gezichten mijn kant op kijken die vroegen hoe het laatste gesprek ging. Ik was verkocht!

Lees hoe Meryl de eerste 100 dagen bij Arlande heeft ervaren.

Meryl Coutinho

Komend uit een grote corporate-omgeving heb ik bij Arlande begin 2011 een meer persoonlijke werkomgeving gevonden die mij meer past. Een informele professionele omgeving waarin ik mijzelf als een van de jongste medewerkers heb kunnen ontwikkelen. Een ontwikkeling die veel zelfstandigheid vergt, mij ook de ruimte geeft en waar nodig ik altijd kan rekenen op persoonlijke ondersteuning van mijn collega’s.

Arlande is voor mij geen grote, maar ook geen kleine organisatie en dit betekent dat ik ook direct kan bijdragen aan haar toekomst op de onderwerpen die ik interessant vind. Deze flexibiliteit en ruimte binnen Arlande inspireert mij. Als persoon heb ik deze dynamische en veranderende omgeving nodig. Dé reden dat ik inmiddels al jaren voor dit leuke consultancybureau aan de slag ben.

Florian Harderwijk

SOLLICITATIEPROCEDURE

Solliciteren

Interesse? Stuur een motivatie mail met je CV!
solliciteren@arlande.nl

Kletsen

Na een tweetal gesprekken weet jij zeker of je het aandurft met ons.

Kli(k/n)ken

Successen moet je vieren, klink een glas op jouw succesvolle toekomst bij Arlande!

Miauw

Jouw kat vertellen dat hij iets zelfstandiger moet worden, omdat je niet meer de hele dag met hem kan knuffelen.