Contact

WERKEN BIJ ARLANDE

WERKEN BIJ ARLANDE

Arlande groeit! En zoekt managers van resultaat.

Arlande is een platte en informele organisatie, waarin ruimte is voor de ideeën van iedereen. Binnen Arlande vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn eigen stijl heeft, talenten benut en zich tegelijkertijd verbonden voelt met onze cultuur en (kern)waarden. Wij werken graag in multidisciplinaire teams om zo te leren van elkaar. De ervaringen en achtergronden van Arlandianen zijn even divers als de schaal aan leeftijden. Wij werken effectief samen met jong en oud.

Collega’s besteden het grootste deel van hun tijd bij de klant. Daarom besteden we veel aandacht aan elkaar blijven zien. Regelmatig organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten, borrels en natuurlijk het jaarlijkse kerstdiner. Ook betrekken we medewerkers door initiatieven te belonen. Denk je dus graag mee over de strategische koers van Arlande? Of wil je liever bijdragen aan het project ‘fitte managers’ of aan inhoudelijke productontwikkeling? Dat kan. Daarnaast is er ruimte om een pro bono klus op te pakken, want de band met de maatschappij vinden wij belangrijk. Zolang je maar voldoende tijd overhoudt voor jezelf (en het thuisfront), want dat vinden we ook belangrijk.

Kortom, bij Arlande doe je niet alleen gave opdrachten bij de klant. Ook intern is er veel te leren, te doen en te beleven.

 

WAAROM ARLANDE

Ambitie

Arlande helpt je graag bij het realiseren van je persoonlijke ambities, klein en groot. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin de mensen gemotiveerd worden hun eigen ambities en die van hun omgeving te realiseren.

Samen

Samen dingen doen, inclusief en met elkaar. Samen kijken we naar je eigen toekomst en de toekomst van Arlande. Jouw mening en ideeën dragen bij aan onze strategie. Iedereen denkt mee en draagt bij aan het realiseren van deze toekomst.

Flexibel

Meedoen in de samenleving vraagt om flexibiliteit. Dit geldt ook voor onze mensen en dus voor Arlande. Door flexibiliteit en ondernemerschap zorgen we voor verbeteringen en ontplooien nieuwe initiatieven.

Toewijding

Arlande werkt vanuit passie. Passie voor ons vak en passie om jezelf en onze klanten continu te verbeteren. Vanuit deze passie en met toewijding werken wij aan onze resultaten waarbij ook ruimte gemaakt wordt voor het helpen van goede doelen.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Consultant met specialisatie Agile SAFe

Beschik jij over gedegen vakkennis en senioriteit op het gebied van Agile – SAFe in combinatie met digitale transformatie? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

(Senior) Projectmanager

Ben jij een ervaren projectmanager die in staat is om zelfstandig, op een professionele manier een project te initiëren en leiden? Dan staat jou bij Arlande een mooie toekomst te wachten.

bekijk vacature

ARLANDIANEN VERTELLEN

Arlande is voor mij een organisatie met uiteenlopende karakters, waar de collega’s toch samen één groep vormen. Een groep waar ik mij thuis voel. Dat werkt als een prettige basis, waaruit ik met vertrouwen nieuwe opdrachten start en onbekend terrein bewandel. Samen met Arlande kan ik voortdurend buiten mijn comfortzone stappen, voor een snel stijgende leerlijn.

Bij Arlande werken de meeste collega’s voor en bij klanten. Ik vind het prettig om geregeld een dag op kantoor te zijn. Met de digitale mogelijkheden van nu kan je werken waar je wilt. Het persoonlijke contact maakt het verschil. Door regelmatig bij Arlande te werken en spontaan collega’s te zien, blijf ik mij verbonden voelen met het bedrijf. Verbinding ontstaat ook zeker door de maandelijkse bijeenkomsten en het werken aan product- en dienstontwikkeling met inzet van de ART (Arlande Release Train).

Sanne Huizer

Na vele jaren afwisselend voor mijzelf en in loondienst te hebben gewerkt, ben ik twee jaar geleden in dienst gekomen bij Arlande. Ik merkte dat ik het contact met een vaste groep collega’s en het gevoel om samen ergens aan te werken miste. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Arlande ís die professionele, warme, open club van mensen van alle leeftijden, die ik zocht. Niet te groot, niet te klein, waar je iedereen nog kent en - mede door de vele sociale activiteiten – nog een band mee opbouwt ook! Zakelijk gezien vind ik de duidelijke focus op onderwijs en overheid aantrekkelijk; een werkveld waar ik al jaren in werkzaam ben en wat mij aantrekt.

Huub Overbeek

Ik werk al een aantal jaren met veel plezier bij Arlande. Het is een fijne club, variërend van slimme ambitieuze jonge mensen tot ervaren en seniore mensen. We hebben het leuk en gezellig met elkaar. Er wordt goed samengewerkt. We hebben veel en uiteenlopende kennis in huis en je kunt altijd bij elkaar terecht voor informatie en feedback. Daarnaast is het een organisatie die open en toegankelijk is. Als medewerker word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en resultaten en krijg je de ruimte om mee te denken over strategie, beleid en producten. Ideeën en initiatieven worden daarbij zeer op prijs gesteld.

Ook ben ik zeer te spreken over onze klanten en de opdrachten die we daar uitvoeren. We worden vaak gezien als partner en krijgen alle ruimte om onze expertise in te zetten. Dat geeft mooie resultaten en veel voldoening.

Gerard Ramaekers

SOLLICITATIEPROCEDURE

Solliciteren

Interesse? Stuur een motivatie mail met je CV!
solliciteren@arlande.nl

Kletsen

Na een tweetal gesprekken weet jij zeker of je het aandurft met ons.

Kli(k/n)ken

Successen moet je vieren, klink een glas op jouw succesvolle toekomst bij Arlande!

Miauw

Jouw kat vertellen dat hij iets zelfstandiger moet worden, omdat je niet meer de hele dag met hem kan knuffelen.

 

BEN JIJ EEN ARLANDIAAN?