Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Kasper Nobel

Business Consultant, Business Analist, Business Architect
06-36025589
knobel@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Kasper Nobel
"Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat"

Ik ben een energiek persoon die houdt van uitdagende digitale bedrijfskundige vraagstukken en veel creativiteit en vernieuwing in zowel aanpak als oplossingen brengt. Daarbij haal ik veel voldoening uit het in teamverband oplossen van complexe vraagstukken. Juist samen kom je verder en doe je nieuwe inzichten op. Daarnaast vind ik het erg leuk om aan een gezamenlijk doel te werken, het liefst als onderdeel van een transformatie. Alle energie gericht op het creëren van het nieuwe.

Mijn kracht ligt in conceptueel denken en ik ben met name geïnteresseerd in systeemkunde en digitale innovatie. Ik vind het leuk om meerdere perspectieven te combineren om complexiteit te ontrafelen, nieuwe inzichten op te doen en daarbij altijd digitaal te denken. Niet de huidige situatie digitaal kopiëren, maar juist nieuwe en verbeterde waarde toevoegen door een digitale insteek.

Los van werk vind ik fotografie erg leuk, een foto vertelt meer dan 1000 woorden. Daarnaast is het mijn droom om een keer de switch te maken naar ontwikkelingswerk gericht op online educatie en het avontuur in het buitenland aan te gaan.

Wil je samenwerken met Kasper?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Kasper Nobel