Contact

Privacy voorwaarden

Arlande ProjectPartners B.V. (Arlande vanaf nu) is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacyrecht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan wat er met uw gegevens gebeurt. De handelswijze van Arlande is vanzelfsprekend in overeenstemming met de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens en tevens met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die in mei 2018 van kracht wordt.

Over cookies - cookiewet: regels en richtlijnen

Websites moeten bezoekers toestemming vragen voor het plaatsen van cookies. De cookiewet maakt een uitzondering voor cookies die niet privacygevoelig zijn. Zoals voor cookies die bezoekersaantallen bijhouden.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die websites plaatsen op de computer, mobiele telefoon of tablet van bezoekers.

Voor cookies die geen of weinig inbreuk op de privacy maken, is geen toestemming van de bezoeker nodig. Dit zijn vaak cookies die een website beter laten werken. Het gaat onder andere om:

  • Analytische cookies: websites gebruiken analytische cookies om bijvoorbeeld bezoekersstatistieken bij te houden. Zo krijgen zij beter inzicht in het functioneren van de website. Analytische cookies hebben nauwelijks gevolgen voor de privacy. Op 11 maart 2015 is de Telecommunicatiewet aangepast. Websites hebben nu geen toestemming meer nodig voor het plaatsen van analytische cookies.
  • Functionele cookies: functionele cookies zijn nodig om een dienst of webshop te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit.
  • Tracking cookies: altijd toestemming vereist.

Voor het plaatsen van cookies die inbreuk maken op de privacy, moeten websites bezoekers informeren en om toestemming vragen. Vaak gaat het dan om ‘tracking’ cookies. Deze cookies houden individueel surfgedrag bij en stellen profielen op om bijvoorbeeld gerichte advertenties mogelijk te maken.

Naast de Telecomwet kan ook de Wet bescherming persoonsgegevens op deze cookies van toepassing zijn. Dat is het geval als websites bij het plaatsen van de cookies ook persoonsgegevens verwerken.

Welke cookies gebruikt Arlande

Functionele cookies:

De website van Arlande ProjectPartners B.V. maakt geen gebruik van functionele cookies.

Niet functionele wel anonieme cookies:

De website van Arlande ProjectPartners B.V. maakt gebruik van Google Analytics-cookies welke privacy vriendelijk zijn ingesteld. Dit houdt in dat er een bewerkersovereenkomst met Google is gesloten, het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd, ‘gegevens delen’ uit staat en Arlande ProjectPartners B.V. geen gebruik maakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Dit zorgt ervoor dat u geen toestemming hoeft te verlenen voor het plaatsen van deze cookies.

De volgende cookies worden geplaatst:

Cookie(s)

Doel

Opslag-periode

Google Analytics

Google Analytics  is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgt Arlande inzage in haar websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kan Arlande de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers

 

__utma   3 maanden
__utmb   sessie
__utmc   3 maanden
__utmt   10 minuten
__utmz   3 maanden

Email

Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van een nieuwsbrief dan wordt deze toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink of door een e-mail te sturen naar Arlande, info@arlande.nl.

Beveiliging

Arlande heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonsgegevens of dat de persoonsgegevens verloren gaan.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Arlande ProjectPartners B.V., dan kunt u deze richten aan Arlande, Baarnsche Dijk 8, 3741 LR Baarn, telefoon 035 609 1555  per e-mail info@arlande.nl.

Wijzigingen

Arlande ProjectPartners B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht.