Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Wij zijn blij verheugd met de komst van Megan Heijke naar Arlande. Megan heeft een academische achtergrond, jaren ervaring in commerciële functies en start in ons Personal Development Programma.

Personal Development Programma

Het Personal Development Programma van Arlande is speciaal ontworpen voor startende professionals. Dit programma heeft een duur van één jaar en staat volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en competenties. Gedurende dit programma ligt de focus op het ontwikkelen van professionele identiteit en het trainen van basisvaardigheden die essentieel zijn in het vakgebied.

Direct aan de slag

Wat het Personal Development Programma van Arlande extra waardevol maakt, is de mogelijkheid om de ontwikkeling direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt de kans te werken aan uitdagende projecten bij klanten, waarbij je de geleerde kennis en vaardigheden kunt toepassen. Zo leer je niet alleen snel, maar bouw je ook waardevolle praktijkervaring op die je carrière zal verrijken.

Zo start Megan direct bij het OSZG, een scholenbestuur van 6 zelfstandige gymnasia in Noord-Holland en Noord-Brabant.

Megan: "Mijn focus ligt altijd op het bouwen van betekenisvolle relaties met de mensen om mij heen, en ik hecht waarde aan het vinden van een goede connectie met de klant en mijn collega’s. Ik pak zaken altijd open en eerlijk aan en luister graag naar andermans ervaringen. Mijn vermogen om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, stelt me in staat om het grotere geheel te begrijpen en de belangen van diverse partijen te behartigen. Ik haal energie uit het enthousiasmeren van mensen, het delen van creatieve ideeën en het opstarten van nieuwe initiatieven. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met organisaties, die open staan voor vernieuwing en verandering!"

Megan, we wensen je veel plezier en succes!

achtergrondpatroon
Meer weten over Megan?
Bekijk haar profiel
bekijk profiel
Of bel direct op
0641505023
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.