Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg is gevestigd in de provincie Noord-Brabant en bestaat uit meer dan 200.000 inwoners. De mensen maken de stad wie ze is. Jong, oud, autoch- of allochtoon, maar bovenal Tilburgs.
klanten

Ondernemend, veelzijdig, creatief, inspirerend en niet te vergeten bourgondisch. In Tilburg vindt iedereen zijn draai. Er is ruimte, werk, cultuur en amusement.

De 2.000 medewerkers verspreid over 300 functies binnen de Gemeente Tilburg hebben als doel om iedere dag opnieuw werk te verrichten dat er écht toe doet. Het werk van de gemeente moet iets toevoegen. Zo werkt zij voor zaken die goed zijn voor de stad of belangrijk voor wijken en dorpen.

Veiligheid, duurzaamheid, werkgelegenheid en passende ondersteuning voor inwoners die dit nodig hebben zijn dagelijks terugkomende onderwerpen. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen bouwt de gemeente aan haar toekomst. Onder het motto: “samen sta je sterk en bedenk je betere oplossingen” maakt de Gemeente Tilburg zich sterk voor een stad waar inwoners gelukkig zijn. Nu én in de toekomst.

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
Gemeente Tilburg bespaart tonnen gemeenschapsgeld door intelligente applicatie
lees verder
Meer weten over deze klant?
Neem contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755