Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Wouter van Rensen

Senior business transformatie lead
06-53911029
wvrensen@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Wouter van Rensen
"Mijn opdrachtgevers beschrijven mij als een innovatieve en pragmatische “doener” die samen met de gehele organisatie en de opdrachtgever het gewenste resultaat behaalt"
Ik ben Wouter van Rensen, getrouwd met Ruth en heb 3 kinderen (allemaal meisjes). Al bijna 20 jaar help ik organisaties met het oplossen van hun business transformatievraagstukken en/ of het implementeren van Agile manier van werken.

De laatste jaren heb ik focus op het laten excelleren van organisaties door ze wendbaar te maken (Een wendbare organisatie is een organisatie die zo flexibel is dat er snel ingespeeld kan worden op de vragen van nu).

Deze transformaties gaan vaak over de assen van Mens & Motivatie, Cultuur & Leiderschap, Visie & Strategie, Organisatieontwerp & Besturing, Proces en Technologie.

Wil je samenwerken met Wouter?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Wouter van Rensen